Ауу шуба математика напрај пријателе за меракИ ПЕЛИСТЕР секоја утакмица победва над 10 разлика и брест победва,и тие имат голема гол разлика и ние имаме,тие дербито го изгубија,а ние т.н. дерби со борец нерешено. Во брест одиме на повелен резултат и после во ХРАМОТ КЕ ГОРИ.
па преку друга позиција да се напрај тактика некако..мора да извлешиме поволен резултат од Брест!после има атркаткитвни противници како Флензбург,Гумерзбах..ако падни некој од нив има да еруптира храмот Младост..иначе да не игра Зарков против Мешков?Секој си има право на свое мислење и то е то.
Јас па мислам спротивно од јовеко. Јес да не одржаа припреми на високо ниво, ама дека имаме слаби играчи мислам дека грешиш.
СПОРЕД МЕНЕ немаме слаби играчи, тука се Мисовски, Тосето, Везенио, Чантурија, Мите, супер Марио, Пинки, Тото итн...
Слаби сме на пикер, ама сега нема корекција на грешките.
Не си во право пикер од Драчево тебе името ти значи ти знајш наумче од која екипа дојде ? ако не знајш ке те молам не коментирај од таквите екипи доаѓаат играчите оти таму ја добиваат вистинската шанса како деца.Ве читам погоре и се чудам.
Еден прашва кае Кодор, друг оти не земаме мак. играчи, трет ништо не напраил џурковиќ, па дури и Зујовиќ бил слаб.
Да сме земеле пикер ОД ДРАЧЕВО ! Со пикер од Драчево ќе го победиме Мешков? Со млади и надежни играчи ќе одиме далеку во КПК?
И ај zlamija наброј ми 5 македонски играчи кој шо можи Пелистер да ги купи и кои се способни да му се спротистават на Брест.
И велиш Зујовиќ изиграл со Куманово, „јаката екипа“ и дал 13 гола. А оти некој друг играч не даде 10+ гола на таа утакмица?
П.С. Ако толку се разбирате од ракомет и ако сте толку добри скаути одете и предложете му на Ефто и компанија кои играчи да ги купат/позајмат за да бидиме барем втори во првенството.
Папата колку шо можи да ти поможи толку можи да одможи ама зато одбрана збор да нема не зборајте лошо ке видите дека најпоќе ке изненади во Белорусија држете ми го зборот !Секој си има право на свое мислење и то е то.
Јас па мислам спротивно од јовеко. Јес да не одржаа припреми на високо ниво, ама дека имаме слаби играчи мислам дека грешиш.
СПОРЕД МЕНЕ немаме слаби играчи, тука се Мисовски, Тосето, Везенио, Чантурија, Мите, супер Марио, Пинки, Тото итн...
Слаби сме на пикер, ама сега нема корекција на грешките.
На свадба беше кај Папата !filip lazarov go vidov denes vecerva bt da ne e dojden na pozajmica nesto za so meskovili???
Кога стигнавте сите да разберите дека се степавме..Вторио тим тепале 2 разлика во Струмица, ама и се степале внатре му влегле за некој по остар старт играчите со се публика се запукале убо
Добро бе ете ќе поминиме 100% Нека ти се напрај ќефот !!!Nemam videno pogolemi picki od vas vie ste bili za Pelister za Bitola!!
0.1% sansite ejj decko svestise kaj zivejs e od vakvi kako vas propadna se.. nemozime ova da go naprajme... nemzoime ona da go naprajme... PICKI VO DUSATA VNATRE.... nema nesto so ne mozno... i KIL E TOP EKIPA PA DENS PARTIZNA MU VODESHE NA POLUVREME( AKO VOOPSTO PRATISH RAKOMET DECKO) - PECE, i vie ostanatite! Nikoj ne vi cini trenerite ne cile so mu fali, pobedvat imaat igra, ete imavte crno gorec trener ojde vo Veles nereseno, zaminaja zare i kire ovcepole 10 razlika. so e sega sega tie ne vi cinat da ne sakate Clod Onesta da go donesat so Karabatic e toasg prvi ke bidime i vie zadovlni.... SVESTESE SE!! Majkata ti takto ti sestra ti brat ti ako se glupi, grbi, ako neznat nesto, ako nemzoma ke gi nejkish??? i za niv ke velish 0.1% e sansata da bidat arni, da se prolepsat! PICKI STE VO DUSTA I CEL ZIVOT KE OSTANITE
така е!до негде сме на исто рамништа ама сепак нека помини првата утакмица па че видимеИ ПЕЛИСТЕР секоја утакмица победва над 10 разлика и брест победва,и тие имат голема гол разлика и ние имаме,тие дербито го изгубија,а ние т.н. дерби со борец нерешено. Во брест одиме на повелен резултат и после во ХРАМОТ КЕ ГОРИ.
ние никогаш сме немале барем малку среќа во ждрепката да ни падни некој полесен.секогаш атрактивен противник идел во Битола!се си бива ќе сочекаме да видиме прво како ќе биди во Брест па после можи поточно да споредиме и да говоримеАуу шуба математика напрај пријателе за мерак
Уште да ни го кажеше пред време резултатот со Мешков и готово
Како прво: Не ја споредвај Македонската лига со Белоруската (моментално се далеку подобри од нас)
Како второ: Тие таму сигурен сум дека немаат екипи како: Преспа, Кавадарци и Металург Јуниор ( каде најстариот играч му е 20 години )
Како трето: Кај нив има и други добри тимови во лигата, а кај нас освен Борец не гледам некој друг да му парира на Пелистер, муабетот ми е оти тие изиграја убо и со подобрите тимови, а кај без Металург и Вардар сме први, а да играја тие сега сигурно ќе бевме 3ти !!!
Така да разликата во квалитет е голема !!!
Не летајте ко децата мали, ќе се изиграт и двете утакмици и сами ќе се уверите !!!
И јас сакам да ги поминиме, како и секој навивач на Пелистер, но немавме среќа во ждрепката, така да шансите за во следната рунда ни се 0,1 %
Во саботата беше бе.кај е маретич, оти не иди на тренинзи?