Ако прат сите како тебе, не ни треба да одат ракометарите таму да играт.Дај луге бидете реални, ПЕЛИСТЕР нема квалитет да го помине МЕСКОВ Брест,се освен понижувачки резултат со 10 и тн разлика ке биде успех за ПЕЛСИТЕР. Екипата на ПЕЛИСТЕР сега како што е вака составена е на исто рамниште со ланската, а згора на се и тренер нема. Брест е сериозна екипа со многу засилува. дури имале и пуштено нивни луге да го следат ПЕЛИСТЕР. ( сега ми е јасно зошто толку играчи дојсовме па си заминаа, да ги збуниме Белорусите да не знаат што пишат во тоа тефтерите.)
вистина,ако беше така ич да нема ракомет и да не навиваме!предавање посебно во Битола нема никако!!!се си бива,јас најмногу во Брест се надевам на голманите мислам дека Мисо и Тосето одлично ќе ја завршат работата...па и малку среќата да не послужи,оти ние ретко осеќаме таков филингАко прат сите како тебе, не ни треба да одат ракометарите таму да играт.
Не дека Мешков не е сериозна екипа, ама НЕМА ПРЕДАВАЊЕ!
Како можи да се откажите уште пред првата утакмица не ми е јасно.
Чекајте еднаш нека се изигра, да видиме шо резултат ќе донесат ракометарите во Битола и после то коментирајте дали имаме шанси или немаме.
абе аман лани Адемар колку беа јаки па Злате му даде 9 гола!!!оти Чантурија шубај влезој прај од крило синкир неможи да дава голој...само тактика добра и малце појачвање на одбраната,оти вака 28 гола од преспа..хммм,шознам убо даваме секоја утакмица над 30 ама и примаме^ Многу нормално ! Нема откажвање па макар и Атлетико на Кире да дојди![]()