- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 160
- Поени од реакции
- 36
Може и со тастатура.На ова DOLPHIN за да играм, мора да имам некој контролер од конзоливе или може со тастатура?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може и со тастатура.На ова DOLPHIN за да играм, мора да имам некој контролер од конзоливе или може со тастатура?
wat?!?!Кога би ја оценувал би и дал 70-80 од 100.
wat?!?!
Не не настрана наслови.Што и фали на Titan Quest како замена за Diablo?
Не не настрана наслови.
Финтава е што неможи тој однапред да знае како ќе ја оцени. Па уште вика 70-80. Што не кажа 71,345-82,0009.
Ама не е тој крив, индустријата е крива.
Човеков претпоставувам дека бара игра од средна големина (значи не масивно-епска) за која е доволно да е течно игрива па да можи да се речи добра е играва.
Ја играм доволно долго за да имам некаква претстава за неа. Башка, никаде не донесов некој конечен, краен заклучок, т.е. оцена, туку изнесов мислење (кога би ја оценувал). Белки не е забрането. И мислењата еволуираат, се менуваат. Р0ангирањето и оценувањето, по број, или по други критериуми не е ничија привилегија, ниту пак е знак за од индустријата испран мозок, барем не секогаш. Тоа, иако е сосем релативно и зависи од нечиј не/вкус, служи и за, како што можеби си забележал, поедноставено споредување со други полоши или подобри наслови.
Е да, не сум ја завршил, не знам каков ќе биде мојот краен впечаток, не знам ни дали би ја играл пак, ама ете, сметам дека во оние 2/3 кои сум ги поминал, не е лоша.
Си можел и некоја препорака да дадеш.
Симни си ја најновата legend of zelda skyward sword ептен бесна е
--- надополнето: Nov 20, 2011 9:26 PM ---
и да симни ја најновата верзија од 3.0 т.е 3.0 rev 201.![]()
ПРАТЕНОДај некој линк по ПП ако имаш![]()
Ништо лично, ништо поврзано со некој наслов. Не ни знам каква е Titan Quest... ниту diablo, ниту sacred. Едноставно тоа што го кажа ми дава некое си... грешно чувство.
Едно заради скалата (пример Battlefied e 3.1% подобра од Call of Duty)
Друго заради претпоставката дека игра од рангот/големината/буџетот на Titan Quest би ја оценил со 7ка или 8ка. Причината за тоа е самата индустрија оти до пред две-три години горе долу работите така стоеја. Колку помасивно толку подобро, незнаеја поинаку изгледа.
Финтава е што игра и многу помала од TQ може да биде за 10ка и многу поголема од неа да биде за 4ка.
И сега препорака... шознам On the rain slick... итн (долго е името). РПГ е, игрива е, течно се игра, смешна е, се занимаваш и тоа. И ја би и дал.. нека биди 69.
E da be nekoi bez vrska igri od cetiriesturska kje gi igram.Играш игри што не ги игра ни тој што ги направил, а никогаш не си ги играл Diablo, Titan Quest и Sacred????
E da be nekoi bez vrska igri od cetiriesturska kje gi igram.