Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Незнам дали некој ‘‘забалежал‘‘ ама судииве 7 утакмици по ред ни ебаа мамата!!Ова што се случува е чудо...Мора Берлу што побрзо да се враќа,ваљда кога ќе седне на трибина ќе им дојде паметот да судат како то треба!!

383655_10150561178378625_833488624_11709795_1020580276_n.jpg

Некој месте ама кој е ќе видеме, Ѓубрентус играат со рака не и ја прекинаа акцијата и дадеа гол, оние комшиките вчера победија со гол од офсајд, нас не довршија.... 2006 се враќа :cautious:

Тешка утакмица беше, криминал класичен ни се деси, али и покрај тоа можеше повеќе и подобро, моја замера е дека Пато можеше порано да влезе во игра.​

иначе..​
На Абате му се родил син, Матео го крстил, да е живо и здраво и големо да расте.​

Иначе еве го Еминем со D12 ... :D
1.jpg

--- надополнето: Nov 20, 2011 4:10 PM ---
Тешка утакмица беше, криминал класичен ни се деси, али и покрај тоа можеше повеќе и подобро, моја замера е дека Пато можеше порано да влезе во игра.​

иначе..​
На Абате му се родил син, Матео го крстил, да е живо и здраво и големо да расте.​

Иначе еве го Еминем со D12 ... :D
1.jpg

Сезонава матер ебаваат судииве, а интересно е што и покрај тоа Милан пак колку толку добро се држи. Баш ми текнува и на ситуацијата со Удинезе кога Милан имаше корнер во последните секунди од натпреварот, а судијата не дозволи да се изведе... па баш запазив на неколку други натпревари како судиите дозволуваат да се изведат слободни удари/ корнери дури и откако ќе истече продолжението. Ептен го осакатуваат Милан сезонава.

Типично италијанско судење секогаш ја ебат работата чист гол ни поништија :mad::mad::mad:

Сезонава матер ебаваат судииве, а интересно е што и покрај тоа Милан пак колку толку добро се држи. Баш ми текнува и на ситуацијата со Удинезе кога Милан имаше корнер во последните секунди од натпреварот, а судијата не дозволи да се изведе... па баш запазив на неколку други натпревари како судиите дозволуваат да се изведат слободни удари/ корнери дури и откако ќе истече продолжението. Ептен го осакатуваат Милан сезонава.

Да бе,после ние сме местеле!!Со Лече викаат сме ја наместиле,а никој не спомна како Лече ги даде головите.
Затоа не се замарајте сега мора да ги исплескаме Фарса дома и полесен противник да добиеме во 1/8...

Да бе,после ние сме местеле!!Со Лече викаат сме ја наместиле,а никој не спомна како Лече ги даде головите.
Затоа не се замарајте сега мора да ги исплескаме Фарса дома и полесен противник да добиеме во 1/8...
Дај Боже ! :)

Seria A team of the week. :D

MARCHETTI
LICHTSTEINER, T.SILVA, GRANQVIST, ZANETTI
PAROLO, GAGO, NAINGGOLAN
BIABIANY, DENIS, IBRAHIMOVIC

ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН
Ајде вака ... Што би одбрале ? Победа на МИЛАН во Среда ... или некое Ауди,Порше,Ферари ??? ајде да ве чујам ??? :D :D за мене е јасно што сакам,да ве слушнам и вас ? :pos:

Seria A team of the week. :D

MARCHETTI
LICHTSTEINER, T.SILVA, GRANQVIST, ZANETTI
PAROLO, GAGO, NAINGGOLAN
BIABIANY, DENIS, IBRAHIMOVIC

ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН
Ајде вака ... Што би одбрале ? Победа на МИЛАН во Среда ... или некое Ауди,Порше,Ферари ??? ајде да ве чујам ??? :D :D за мене е јасно што сакам,да ве слушнам и вас ? :pos:

И тамн кога речеш се смирле... Се јавуваат дечките да те демантираат... :tapp:

И тамн кога речеш се смирле... Се јавуваат дечките да те демантираат... :tapp:
ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН
Колку има будни росонери во моментов ? ;) Да видиме колку голем фан клуб сме, ајде Росонерки и Росонери :tapp:

Алегри бил бесен на судијата бидејќи не дојдел во соблекувалната за да му обајсни за поништенио гол и двата пенали. Пишува Медија Сет

Пато од 1 мин против Барселона, единствена мисла е Сидорф или Аквилани
Абијати, Абате, Неста, Силва, Замброта, Ночерино, Ван Бомел, Сидорф/Аквилани, Боатенг, Пато, Ибрахимович
А оние позната е само дефнзивната линија
Пујол, Пиќе, Маскерано, Абидал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom