- Член од
- 28 октомври 2005
- Мислења
- 8.293
- Поени од реакции
- 1.646
За вкусови не се расправа, сепак тоа е вољата на народот. Или пак ти сакаш да кажеш дека народот греши као што изјави Бранко Црвенковски?Народот веќе докажа дека нема добар вкус
За вкусови не се расправа, сепак тоа е вољата на народот. Или пак ти сакаш да кажеш дека народот греши као што изјави Бранко Црвенковски?Народот веќе докажа дека нема добар вкус
Зборував за сите песни од Тоше. Не коментирав за другите претставници, искоментирано е за нив доста. Ангел си ти и Немаш ни Благодарам му се две најгрди песни.Ако таа на Тоше беше грда што ли да кажеме за другиве???
Без нервози, сигурно ќе се најде некој што ќе и ја врати снимката од тогаш.Од кога се изглупира со "Рум дум дум"...откога ја исвиркаа....го изјави ова:
"Никогаш повеќе нема да пеам за Македонија"
И сега ако се најде некој паметен и да и ја опрада оваа реченица...тогаш немам коментар....бидејќи пред се Калиопи оваа реченица не ја изустила кога била 5 годинки....туку кога имала 41 години...и кога имала авторитет на врвна пејачка....епа сеа вие заклучете колку е големо нејзиното достоинство.
пу бе се изнервирав
LiiLAAA so si roZOVaaaa, oci mi iskopaaaa.Од овие што иделе само Елена Ристевска имаше најголем успех а зашто? Зашто е секси згодничка и имаше краток шорц и беше преслатка ! Песната лесна упадлива весела..и тоа е рецепетот за успех...
Џабе ја знаат Калиопи во екс-ју коа никој нема да гласа за неа! А гарант ке изберат некоја етно песна со многу дерење и завивање да се покаже како е талентирана нали а тоа НЕ СЕ БАРА таму(доказ беше Тоше најталентираниот наш пеач што ништо не направи таму)
Само сексипил поможност голотија на згодна убава девојка е девиза за успех загаранитран Калиопи гарант ке има балски фустан со етно мотиви,ке има тапани на сцена зурли ке биде мешавина на етно и пак преозбилно ке ја сватат евровизија коа сите таму идат да се заебаваат
Да мизерна беше и мене ич не ми се свиѓаше али Тоше ја избра ради анѓелот што се споменува во текстот....а и сам призна дека никакви му биле понудите за песни и дека имаат криза композиторите наши застанати у 60 год.како и да е боља беше Далеку од мене..Па не направи де, како да направи со таа мизерна песна? Една од најгрдите песни евр од Тоше беше таа. Плукав тогаш, плукам и сега.
кој е розев ? сликата или..? ај донт гет итLiiLAAA so si roZOVaaaa, oci mi iskopaaaa.
ај сеа вака: Марија Шерифович носеше кратка сукња? секси беше? - Не. упс изгледа не требало само тоа. Лордите секси беа? дааа, премногу
Ко шо се сеќавам не ја избра Тоше сам туку имаше некое си стручно жири кое делеше поени, за секоја песна одреден поен. И дајте не подувајте со политиката, како тогаш Босна секад вадат добар пласман, а се позаостанати од нас, Хрватска увек се тиње, а Србија има и победено. Нон сенс е, не е до политиката до нас е, ние праќаме тиње песни како што праќаат Хрватите, и затоа не не бива.Да мизерна беше и мене ич не ми се свиѓаше али Тоше ја избра ради анѓелот што се споменува во текстот....а и сам призна дека никакви му биле понудите за песни и дека имаат криза композиторите наши застанати у 60 год.како и да е боља беше Далеку од мене..
--- надополнето: 20 ноември 2011 во 03:33 ---
кој е розев ? сликата или..? ај донт гет ит
Марија имаше геј лоби да гласат за неа и плус србинка а цела дијаспора гласа за нив..а чув оваа год србите идат со Жељко ПАК??? па коа немаме ГЛАСАЧИ у дијаспора онда само сукњи ни остануваат
Абе целата си розевакој е розев ? сликата или..? ај донт гет ит
Марија имаше геј лоби да гласат за неа и плус србинка а цела дијаспора гласа за нив..а чув оваа год србите идат со Жељко ПАК??? па коа немаме ГЛАСАЧИ у дијаспора онда само сукњи ни остануваат
да али на Тоше му била најмила таа песна....го сакам Тоше па го пратев и тогаш и памтам...... а Босна вади ради дијаспора исто... а да праќаме глупости пракаме..освен елена која мене ми беше ОК А мене Калиопи овака генерално не ми се допагала никогаш а сеа бетер задниве год..али тоа е мој вкусКо шо се сеќавам не ја избра Тоше сам туку имаше некое си стручно жири кое делеше поени, за секоја песна одреден поен. И дајте не подувајте со политиката, како тогаш Босна секад вадат добар пласман, а се позаостанати од нас, Хрватска увек се тиње, а Србија има и победено. Нон сенс е, не е до политиката до нас е, ние праќаме тиње песни како што праќаат Хрватите, и затоа не не бива.
Мило ми е за Калиопи, и оваа година ќе направам исклучок поради неа ќе гледам Евровизија. Од ланската малку фатив, атер за сеирот.
хехе дааааа обожавам розе зар се приметува? хехеАбе целата си розева
Да, ама каква врска има тоа? нели зборевме за начинот на кој што треба да пристапиме на евровизија, значи не било се во секси девојка, минич, ова она, туку си имало и нешто друго
ако е така, ајде боки да го испратиме. И после ќе пишува "млада девојка рикаше на сцената" - WIN
Калиопи ќе иде на картата на Шерифовиќ, јак вокал а изглед 0 : ) само што Шерифовиќ имаше многу убава песна и настапот сценски беше тип топ, кај Калиопи ќе и стаат позади неа некои цицкотресачи или па набилдани што ќе пробуваат да ја креваат а таа облечена во некоја доџе ми да вриснем креација на Ношпал и така.