Најгрдиот објект во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најгрдиот објект во Скопје ?

• Вкупно гласачи
    138
  • Гласањето е завршено на .
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
9.904
Локација
Скопје,2014-та
1.
MRTV.JPG

2.
images

3.
g_telekom.jpg

4.
30.03mob1.jpg

5.
zelzeznicka%20stanica%20bilbordi%20den1.jpg

6.
300px-Ss._Cyril_and_Methodius_University_of_Skopje.jpg

7.
images

8.
nbrm.jpeg

9.
vladazgrada.jpg

Спомен-куќата на Мајка Тереза. Нема поголем кич.
Тие на листата не ми се одвратни, со исклучок на 7 (и може 8).
Сејм хиер :) Ни мене не ми се грди тие, грда е капијана триумфална заедно со куќава на мајка Тереза.

Комплексот факултети на УКИМ не само што ми е грд однадвор, туку и одвнатре. Не знам на кој му текна да прави лавиринт за студентите.

Од ова коњов на плоштад има ли нешто погадно????Има,фонтанава поднего

Од толку грди објекти ,згради ти најде за коњот да се фатиш..ај за коњот ,ама за фонтаната бе...камо среќа тоа да беше најгрдото нешто супер ќе беше
--- надополнето: 20 ноември 2011 во 01:46 ---
Поодвратна градба од тоа комунистичката пошта со недефинираната китка или круна неам видено.

сакале нешто да изведат,очигледно , а немале појма што

Од толку грди објекти ,згради ти најде за коњот да се фатиш..ај за коњот ,ама за фонтаната бе...камо среќа тоа да беше најгрдото нешто супер ќе беше
--- надополнето: 20 ноември 2011 во 01:46 ---

сакале нешто да изведат,очигледно , а немале појма што

па тоа е нешто што најмногу ме иритира.Ново е,многу пари се фрлени,а ја симболизира и го претставува македонскиот народ како нечист и гаден

па тоа е нешто што најмногу ме иритира.Ново е,многу пари се фрлени,а ја симболизира и го претставува македонскиот народ како нечист и гаден

Ти имаш нешто против Македонскиот народ?
--- надополнето: 20 ноември 2011 во 01:50 ---

Па ја незнам и у архитектура ако се мешаат партии,ондак сме отидени сите низ брдо

Сите до еден. Сивило на сите страни. Сепак, на врвот неприкосновено е УКИМ, а второто место е на Пошта. Грдосии сиви. Се надевам дека барем ќе ги фасадираат, мада тешко ќе се разубави нивната коцкаста недефинирана форма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom