- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 1.424
- Поени од реакции
- 789
Да се надеваме дека песната ќе биде на македонски, не на англиски за другите да разберат што значи песната, сами си го отфрламе јазикот
Секоја година се најдобри и сите им смнуваат капа, а кај нас ни еднаш не минало како што треба, се скандали итн...Ама Грците и секогаш имале добри пеачи и добар сценски настап. И секогаш ќе бидат на врвот.
таму не е битен гласот дал се дереш квичиш коа пееш или пееш ко нашиот ангел Тоше евровизија е што гледаш а не што слушашТочно, а Калиопи има малце пискав глас...
Нема ни да мине кај нас......јас секогаш си гласам за Грција (стварно добри песни имаат).Секоја година се најдобри и сите им смнуваат капа, а кај нас ни еднаш не минало како што треба, се скандали итн...
офф-топикНема ни да мине кај нас......јас секогаш си гласам за Грција (стварно добри песни имаат).
Овие?А многу е битна и кореографијата и што ќе има на бината. Се сеќавате каков настап имаа едни маскирани што беа во Ѓаволи и Ангели (од овие помалите држави беа, само што не ми текнува која евровизија беше). Најдобар настап до сега за мене. Ние никогаш не сме имаме бина. Еден човек ќе излезе и толку, ич не се замараат за тоа нашиве и затоа не успеваме.
Да да, е ова е настап.Овие?
Абе ајде а србиве и хрвативе ? Марија(н) Шерифовиќ победи пеејќи на српски нели така што нема врска тоаКалиопи стварно има добар глас, ама ништо нема да направи. Пак некоја од источниве земји ќе победи....
И најголема грешка што ја правиме, сите песни на македонски ни се на Евросонг.
Да да, е ова е настап.
Србија и Хрватска ти се друго. Нас никој не не ферма. Песната му/и беше стварно добра, се добро му/и беше. Србиве и на шведски да пеат пак ќе ги гласаат, ние и на француски да пееме, и пак, французите нема да не гласаат. Не го глеј ти тоа така, ако србиве пеат на српски дека и ние ќе успееме ако пееме на македонски. Си ги смешал брзините.Абе ајде а србиве и хрвативе ? Марија(н) Шерифовиќ победи пеејќи на српски нели така што нема врска тоа
Јасно ми е србија има јака дијаспора и политички врски само поентата ми беше дека кај нас непто друго не штима а не јазикот на кој се пееСрбија и Хрватска ти се друго. Нас никој не не ферма. Песната му/и беше стварно добра, се добро му/и беше. Србиве и на шведски да пеат пак ќе ги гласаат, ние и на француски да пееме, и пак, французите нема да не гласаат. Не го глеј ти тоа така, ако србиве пеат на српски дека и ние ќе успееме ако пееме на македонски. Си ги смешал брзините.