Прељубници

• Креатор на темата Креатор на темата Antigona
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја гледав, ама сигурно имале блага ретардација ;)
--- надополнето: Nov 17, 2011 9:30 PM ---
Еве го пешкото, најлуд е од сите :pos:

Ааааа да влезеа у бардовци нема утка останува доживотно таму

Abe mene edna koleska od Vlae mi kaza deka stvarno postoi taa Tinka ideka stvarno bila mrdnata,a isto i mazot i ne bil bas ok.Pod kirija ziveaat u Vlae i komsii i se.

Abe mene edna koleska od Vlae mi kaza deka stvarno postoi taa Tinka ideka stvarno bila mrdnata,a isto i mazot i ne bil bas ok.Pod kirija ziveaat u Vlae i komsii i se.
Значи овие од Никој не е сигурен само направиле реконструкција на случајот :)

А дали го гледавте синоќа?јас не го фатив од поцеток тие во Германија што беа.Искрено не ми личеше тоа на глума,ако беше глума свака му част на типот што беше изневерен мн добро изглумил.А инаку за таа Тинка не ми е јасно што беше со перика а и беа мн здрвени,му вика на тој кај си од кога те немам видено дојди да ти покажам нешто и го влече во др.соба ММислам АЛОООООО;)

aaaaahhhh, my eyes!
денес по грешка видов една епизода во која решаваа случај на мистериозна викендичка.
абе шоу! немаа ни добра приказна смислено, ни заплет ни ништо.
па униформите, па дог тагс извадени надвор (онака светкаат на сонце), па спонзорот напишан гордо „на груди“. глума-очај, страшно...
Cheaters е срање шоу - украдените од нив „Балканске Преваре“ се бетер!

aaaaahhhh, my eyes!
денес по грешка видов една епизода во која решаваа случај на мистериозна викендичка.
абе шоу! немаа ни добра приказна смислено, ни заплет ни ништо.
па униформите, па дог тагс извадени надвор (онака светкаат на сонце), па спонзорот напишан гордо „на груди“. глума-очај, страшно...
Cheaters е срање шоу - украдените од нив „Балканске Преваре“ се бетер!

Реприза по 6ти пат беше :D
--- надополнето: Nov 18, 2011 10:48 PM ---
А дали го гледавте синоќа?јас не го фатив од поцеток тие во Германија што беа.Искрено не ми личеше тоа на глума,ако беше глума свака му част на типот што беше изневерен мн добро изглумил.

Ова сериозно го мислиш? Па многу очигледно е дека е глума.

Реприза по 6ти пат беше :D
--- надополнето: Nov 18, 2011 10:48 PM ---

јас инаку скоро 6 години не гледам наши телевизии (DreamBox FTW!), така што за мене „викендичката“ беше прв пат (и последен). што само ми ја зацврстува одлуката да не гледам наши телевизии.
а, канал 5, бе? вакво срање ли се купува?

јас инаку скоро 6 години не гледам наши телевизии (DreamBox FTW!), така што за мене „викендичката“ беше прв пат (и последен). што само ми ја зацврстува одлуката да не гледам наши телевизии.
а, канал 5, бе? вакво срање ли се купува?

Па не само Канал 5, туку сите телевизии ни се со катастрофални програми. А ова со прељубници, најлошо до сега. Чим почнаа турскиве да ги даваат и веќе се откажав од ТВ.

Па не само Канал 5, туку сите телевизии ни се со катастрофални програми. А ова со прељубници, најлошо до сега. Чим почнаа турскиве да ги даваат и веќе се откажав од ТВ.
знам дека сите се лоши, ама сега дека беше муабетот за канал 5;)

Се што е на телевизија е вистина.. да верувате :) Исто и на интернет се што пишува - се е точно верувајте! нема зашто да се сомневате.. еве погоре некој пишал дека виле НЛО. и тоа е вистина.. зашто би ве лажел човекот зарем има корист од тоа :)

шо се нема да видиш по светов..... посебно по балканов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom