Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој ќе сака да ми каже нешто повеќе за ДЕЛОТО НА БЛАЖЕ КОНЕСКИ (да не биде од википедија)?

Извинете,нова сум но ми рекоа дека овде може најбрзо да се дојде до семинарска за 1 год економски факултет.Ми треба семинарска на тема "Невработеност,,ако има некој што може да направи нека ми пише.Благодарам однапред.

zdravo sakam da prasam dali nekoj ima materijal za prilepska pivara, mi treba za proekt .... fala odnapred

Ми требаат состави од следните теми:
-Настани од животот
-Појави или состојби (Екологија, Дрога, Алкохол, Никотин, Хуманост, Толеранција, Љубов)
-Образование и воспитување (Музика, Спорт, Култура)
-Медиуми (Мир, Слобода, Интернационализам)

Ве молам некој ако има Вовед и Заклучок за Моторен Механизам нека ми пише фала однапред.:)

ај доколку некој има и сака да ми даде материјал(или готов проект) на тема ФИСКАЛНА ПОЛИТИКА по економија :)

ај доколку некој има и сака да ми даде материјал(или готов проект) на тема ФИСКАЛНА ПОЛИТИКА по економија :)
Jas ke ti dadam gotova seminarska za fiskalna politika....pisi mi go emailo da ti ga pratam...

Ima li nekoj sostavi za Bozestvena Komedija ,Kancioner i Dekameron ...ve molam pisete mi mi treba za vo sreda plsss :(

Дали ке може некој состав онака на кратко на тема

Што очекувам од мојата професија... било каква професија :D

Луѓе ве молам ако има некој напишано сотав или сака да ми напше за псмена по македонски јазик основно на тема „Со љубов против сеое насилство“за утре ми е :(

Дали има некој семинарска по физика за суперпроводници ми треба за наредниот вторник !!

Ми требаат состави од следните теми:
-Настани од животот
-Појави или состојби (Екологија, Дрога, Алкохол, Никотин, Хуманост, Толеранција, Љубов)
-Образование и воспитување (Музика, Спорт, Култура)
-Медиуми (Мир, Слобода, Интернационализам)

Ќе ја наредиме.
--- надополнето: Nov 18, 2011 2:23 AM ---
Дали има некој семинарска по физика за суперпроводници ми треба за наредниот вторник !!

Исто-само да ја напишам...пиши ПП колку страни.

Има ли некој за статистика семинарска на тема Анализа на централна тенденција ми треба итноо ајде ак знае некој каде можзам да најдам нека ми пише . Фала ви однапред.o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom