Самобендисани фанови на гејчестер сите сте исти немора да пишете сите ве знаеме какви педери гнасни сте немора да се докажувате сите и не замарајте веќе за срања еве бе нежен и јас ке речам да умре Евра што ми можеш ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со овај ум далеку ќе стигните...Самобендисани фанови на гејчестер сите сте исти немора да пишете сите ве знаеме какви педери гнасни сте немора да се докажувате сите и не замарајте веќе за срања еве бе нежен и јас ке речам да умре Евра што ми можеш ?
Суарез нема да игра против Челзи и против Сити... Колку само му одговара тоа на Манчестер не сте свесни..
Кинг Кени
![]()
На овие од ФА им фали нешто, сериозно.![]()
Конкретно јас, ни 0.002% не ме засега(ло) кога биле и зошто биле казнети САФ, АВБ, Руни, Трајко, Петко.... Ама казната за Суарез во најмала рака е заЗашо бе, баш ви беа добри коа ги казнија САФ и Руни лани? Сеа АВБ и Суарез коа ги казнуваат не се добри? Наеднаш мењате мислење.
Таблетите што ги пијат таму во ФА им се со поминат рок на траење.Нешто расипано е,ама сигурно не млекото во фрижидер!!![]()
Конкретно јас, ни 0.002% не ме засега(ло) кога биле и зошто биле казнети САФ, АВБ, Руни, Трајко, Петко.... Ама казната за Суарез во најмала рака е за.
Негро во шпанските држави(Латино-амерички) не е навредлив поим. И Арагонес го нарече Анри негро пред неколку години, ама ако ме служи меморијата беше казнет парично. Нека го казнат и Суарез парично и здравје Боже, а они му лупаат суспензија во можеби 3те најважи натпревари за Ливерпул.Добро де, у Англија за расизам у затвор се оди, дури и ако на Твитер или на ФБ пишеш такво нешто. Може на нас ни е заама на нив воопшто не им е за
![]()
Негро во шпанските држави(Латино-амерички) не е навредлив поим. И Арагонес го нарече Анри негро пред неколку години, ама ако ме служи меморијата беше казнет парично. Нека го казнат и Суарез парично и здравје Боже, а они му лупаат суспензија во можеби 3те најважи натпревари за Ливерпул.