Скандалозно: Србија ни украде туристички спот

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се пријаде од нашиов спот, спрксине јадења многу штури и никакви изгледаа.

Кај нашиот спот акцентот е ставен на готовите јадења а кај српскиот на начинот на приготвување и потеклото на состојките,инаку српскиот е премногу долг околу 4 минути така што нека му ја мислат кога ќе го рекламираат на некоја странска тв ,бидејќи за 1 минута цената е милионска,инаку и за српскиот спот србите имаат забелешки во смисла на тоа дека нема ниту едно јадење од Косово и Метохија (нели во согласност со она Косово је Србија),а нашиот спот да не знам за која земја станува збор ќе помислам дека се работи за Турција најмногу поради лошиот избор на музиката,а и она бурекон,баклавата со ф'стаци ,се некако влече на пусто турско

инаку и за српскиот спот србите имаат забелешки во смисла на тоа дека нема ниту едно јадење од Косово и Метохија (нели во согласност со она Косово је Србија)
да они се жалат дека ги нема ќебапите:D

Досега се сложував со тебе.....Ама сега претера. :)

Удри „рефреш“, ставени се и сметки. ;)

Јбг за некого претерав, за некого сум реален. Зависи кој каков живот живее. ;)

Capture.gif

Само мене ми личат на лајна или грешам? :pos:

Нејќев сабајлето да пишам да не го сјебам апетитот на сите, ама ми заличи и се газев од смеење уште сабајлето.Национален српски специјалитет - Шитиџес :pos:

Премногу е долг на Србите. Нашиот е бољи.
И не, мене ич не ми личат еден на друг спотовите. Може само идеата од нас да ја земале :P

Ја викам дека овие станале бетер од бугарите вие велите не, епа сега..
Пред некој ден на работа слушнав на радиото некоја српска песна(турбофолк мислам дека беше) со саундтрак од Блејд, се крстев со левата нога.

Нашиот спот не е реален. Да беше реален на маса ќе имаше само леб, сирење и сметки. ;)
и жилети за сечење вени затоа што се е тука црно сите ќе се самоубиеме еден ден ! ... абе не замарај човек ......

и жилети за сечење вени затоа што се е тука црно сите ќе се самоубиеме еден ден ! ... абе не замарај човек ......

Па што ме читаш, ако те замарам. Уживај во својата Утопија. ;)

Па што ме читаш, ако те замарам. Уживај во својата Утопија. ;)
не па ја темава ја читам и тап еден гледам нешто како досетлив бил па пишал дека на македонската маса имало леб сирење и сметки као ние сиромашни ти текнуе хехехх -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom