G
Gray Foxx
Гостин
Леле те разочарала. Кутриот ти.Појма неам, ама Кате ме разочара на фоткиве.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
--- надополнето: Nov 15, 2011 2:56 PM ---
Леле те разочарала. Кутриот ти.Појма неам, ама Кате ме разочара на фоткиве.
Зашто јас кутар !? Па не сум јас сликан.Леле те разочарала. Кутриот ти.
--- надополнето: Nov 15, 2011 2:56 PM ---
Хммм... па не се сликајте на зазабава тогаш. Не ризикувајте.е те разочара а види ги оние од ВИкторија Сикрет колку е сексииии и згодничка и слаткаааа Апаратот не им чини на зазабава и сите имаме лошиии сликии![]()
Леле сеа ми текна едно видео погледај каква трансформација дозивуваат некои девојки пред и после шминка хаха ке се изнасмееш Видеово е топ!Многу девојки ненашминкани не се ништо посебно, нема шо да се чудиме, затоа и се шминкаат девојките од едно пајче да станат лебед.
убава е Кате не збори..Хммм... па не се сликајте на зазабава тогаш. Не ризикувајте.![]()
Топ е девојкава, If you are really ugly like me, има смисол за хуморЛеле сеа ми текна едно видео погледај каква трансформација дозивуваат некои девојки пред и после шминка хаха ке се изнасмееш Видеово е топ!
Но има исклучоци има и приордно убави девојки без шминка или со много малку...
На сликиве не ми е. Делува пијано и несредено.убава е Кате не збори..![]()
Една слика не ја прави ружна зар не? али оккккејјј свативме не ти свиѓаааааааааааааааааНа сликиве не ми е. Делува пијано и несредено.
Сориии... едноставно не е мој тип на девојка.. Не се лутиш така !?Една слика не ја прави ружна зар не? али оккккејјј свативме не ти свиѓааааааааааааааааа![]()
Ја ја обожавамТоп е девојкава, If you are really ugly like me, има смисол за хумор.
Епа на тоа мислев и затоа си имаме правило не влегувај во врска пред да ја видиш сабајле ненашминкана само не е секогаш можно така да некад и ризикуваме.
нееее хехеСориии... едноставно не е мој тип на девојка.. Не се лутиш така !?![]()
Имаме, имаме, не сме толку глупи а јас никогаш не сум пијанЈа ја обожавам
JennaMarbles
Цурава е лудница!
А поготово ако си ја ќарил пијан утре нама да ја познаеш--- надополнето: Nov 15, 2011 3:55 PM ---пошо вие машките генерално немате поим што се крие испод шминка на нафурани цури
нееее хехеали ако и Наталиа Водианова не е твој тип ке се налутам хааха пошто неа ја обожавам!!!
хехе не си нее, и много јасно и убаво гледаш цури тогаш хахаИмаме, имаме, не сме толку глупи а јас никогаш не сум пијан.
Наталија мене не ми се свиѓа, не е мој тип.
Tи си тачкахехе не си нее, и много јасно и убаво гледаш цури тогаш хаха
Наталија е најубава и тачка!![]()
problem nekoj decko?Tи си тачка![]()
Се шалам, нели сватиproblem nekoj decko?
sorry ne e smesnoСе шалам, нели свати![]()