Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Погледнете каков реген најдов..

lWFOz.png

Шо играчиште ќе биде од ова... Similar type of player to Goran Pandev

CA:126 PA:185 И на трансфер листа е за 6.5М евра...

Абе глеам коа ќе најдете некој играч пишувате CA и PA . Кај го глеате ова ??

Можам некако да проверам колку хет-трика има некој играч?

Иначе вие што користите FMRTE најверојатно го знаете Hervin Ongenda. Има 16 години и 178 PA. Го купив и го играм во U-18. Типот минимум по 2 гола на утакмица дава.

Деее ти братче ептен си му застанал на трансфер пазарот :D

Ај кој може нека ми прати проверен торент за ФМ12 и пачови и се друго што е потребно. Фала ..

Деее ти братче ептен си му застанал на трансфер пазарот :D
Колку што имам аут средства, толку имам и ин. Буџетот го намалувам за сметка на платите и... воала: перфектен тим. :) Ненормални зделки имам направено... Манчестер ми ги зедоа Елиа и Красич за 20 и 25 милиони, со тие пари ги зедов Валенсија и Гансо. Вилшер на позајмица ми беше, со опција да го купам за 30 милиони, али попуштија па за 15 го зедов. Толку добив за Матри од Валенсија. Ѕиглер, Лихштајнер, Екдал, Џовинко, Мело и Маркисио ми донесоа 45 милиони, со тие пари си ги зедов Рафина, Стеген, Поли и Навас.

По крајот на првата сезона, со парите од Мота, Де Чеље, Пациенца, Кваљарела, Пепе, Џакерини ги зедов Тевес, Исла и Кардозо. + - некои трансфери, и тоа е тоа. :)

Да напоменам, поголемиот дел од играчите што ги имам донесено или беа на трансфер листа, или беа при крај со договорите.

абе како да ги направам логоата?
поназад неколку страни најдов некој линк за да спуштам ама некако не иде

Имам многу голем проблем што ептен ме нервира. Играм со Ливерпул, декември негде месец сум и сега играв со Манчестер и Арсенал и ги тепав, со Челзи нерешено изиграв и сум трет на табелата. Нема везе тоа проблем што ме нервира е што губам од екипи од долниот дел на табелата. Изгубив од Волвс и изгубив од Норвич. Ќе може некој да ми помогне што да направам да не губам бодови од тие екипи?

Имам многу голем проблем што ептен ме нервира. Играм со Ливерпул, декември негде месец сум и сега играв со Манчестер и Арсенал и ги тепав, со Челзи нерешено изиграв и сум трет на табелата. Нема везе тоа проблем што ме нервира е што губам од екипи од долниот дел на табелата. Изгубив од Волвс и изгубив од Норвич. Ќе може некој да ми помогне што да направам да не губам бодови од тие екипи?
Прво (y) за изборот на екипа ;)
Ја коа играм со послаби екипи и сум голем фаворит, уште од старт на мечот местам тактика Overload, да им дадам гол уште у првите 5-10 мин и после е полесно..пробај и ти така :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom