Football Manager 2012 - Општа дискусија

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Погледнете каков реген најдов..

Шо играчиште ќе биде од ова... Similar type of player to Goran Pandev

CA:126 PA:185 И на трансфер листа е за 6.5М евра...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Абе глеам коа ќе најдете некој играч пишувате CA и PA . Кај го глеате ова ??

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.770
Поени од реакции
11.773
Можам некако да проверам колку хет-трика има некој играч?

Иначе вие што користите FMRTE најверојатно го знаете Hervin Ongenda. Има 16 години и 178 PA. Го купив и го играм во U-18. Типот минимум по 2 гола на утакмица дава.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Деее ти братче ептен си му застанал на трансфер пазарот :D

М

Мартин`

Гостин
Ај кој може нека ми прати проверен торент за ФМ12 и пачови и се друго што е потребно. Фала ..

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Деее ти братче ептен си му застанал на трансфер пазарот :D
Колку што имам аут средства, толку имам и ин. Буџетот го намалувам за сметка на платите и... воала: перфектен тим. :) Ненормални зделки имам направено... Манчестер ми ги зедоа Елиа и Красич за 20 и 25 милиони, со тие пари ги зедов Валенсија и Гансо. Вилшер на позајмица ми беше, со опција да го купам за 30 милиони, али попуштија па за 15 го зедов. Толку добив за Матри од Валенсија. Ѕиглер, Лихштајнер, Екдал, Џовинко, Мело и Маркисио ми донесоа 45 милиони, со тие пари си ги зедов Рафина, Стеген, Поли и Навас.

По крајот на првата сезона, со парите од Мота, Де Чеље, Пациенца, Кваљарела, Пепе, Џакерини ги зедов Тевес, Исла и Кардозо. + - некои трансфери, и тоа е тоа. :)

Да напоменам, поголемиот дел од играчите што ги имам донесено или беа на трансфер листа, или беа при крај со договорите.

Член од
13 мај 2008
Мислења
139
Поени од реакции
2
абе како да ги направам логоата?
поназад неколку страни најдов некој линк за да спуштам ама некако не иде

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.207
Поени од реакции
25.400
Имам многу голем проблем што ептен ме нервира. Играм со Ливерпул, декември негде месец сум и сега играв со Манчестер и Арсенал и ги тепав, со Челзи нерешено изиграв и сум трет на табелата. Нема везе тоа проблем што ме нервира е што губам од екипи од долниот дел на табелата. Изгубив од Волвс и изгубив од Норвич. Ќе може некој да ми помогне што да направам да не губам бодови од тие екипи?

Г

Гучи

Гостин
Имам многу голем проблем што ептен ме нервира. Играм со Ливерпул, декември негде месец сум и сега играв со Манчестер и Арсенал и ги тепав, со Челзи нерешено изиграв и сум трет на табелата. Нема везе тоа проблем што ме нервира е што губам од екипи од долниот дел на табелата. Изгубив од Волвс и изгубив од Норвич. Ќе може некој да ми помогне што да направам да не губам бодови од тие екипи?
Прво (y) за изборот на екипа ;)
Ја коа играм со послаби екипи и сум голем фаворит, уште од старт на мечот местам тактика Overload, да им дадам гол уште у првите 5-10 мин и после е полесно..пробај и ти така :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Глеам у едиторов, Вардар е у втора лига... :X3:

Kajgana Shop

На врв Bottom