Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Против Отелул кога асистираше ако ти текнува кога го соборија во шеснаесетник....
Да да..... ама толку да е стаклен... туку и јас шо се чудам старичок е тро..... ајде то е то .... нека одмара на клупа секако не играм прва постава

Што за што, ама мислам дека е време да ја ослободи 7цата и да бара нов клуб..
Моја прогноза е дека на лето Овен дефинитивно заминува од кај нас ,а 7-цата ќе ја наследи Марио Гетце од Дортмунд

Последниве денови за се збори само за Манчестер не...

Иначе ако више го даваме Овен како трампа во Реал да ни ги дадат Гетце и Меси мислам дека би завршиле работа.
Ај ем џаст тролинг,лол.

On this day: In 1989, former ManUtd manager Jimmy Murphy passed away. RIP !
--- надополнето: Nov 15, 2011 10:15 AM ---
You may find another Beckham or Ronaldo, but never ever will you find another Sir Alex Ferguson."
- Eric Cantona

On this day: In 1989, former ManUtd manager Jimmy Murphy passed away. RIP !
--- надополнето: Nov 15, 2011 10:15 AM ---
You may find another Beckham or Ronaldo, but never ever will you find another Sir Alex Ferguson."
- Eric Cantona

gledajki go Man Utd Offfical History 1878-2010 i imashe za dzimi murphy deka go zamenil Matt Busby za vreme dur se opraval i se zaprashav shto se desilo posle oporavanjeto.

gledajki go Man Utd Offfical History 1878-2010 i imashe za dzimi murphy deka go zamenil Matt Busby za vreme dur se opraval i se zaprashav shto se desilo posle oporavanjeto.
И на филмот е прикажано како додека Мет Базби се опоравува од авионската несреќа Џими го води Манчестер 1-2 години ,потоа Базби повторно се враќа и продолжува да го води тимот до 1971, а Џими се враќа на својата стара функција помошник(заменик) тренер.
Мислам дека вака било,ако сум грешка поравете ме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom