Дневен весник "Фокус", од среда во сите трафики!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 март 2010
Мислења
15.348
Поени од реакции
26.350
WOW, дипломатија Александар Димитров. Едвај чекам дуел Александар vs. Никола.:D Ако ништо друго ќе има гледање (поточно читање) сеир. Нека им е со среќа.
--- надополнето: Nov 14, 2011 9:27 PM ---
Би сакала и новинарот Зоран Божиновски да се вклучи во тимот на Фокус...
(y)
Тоа тешко да го дочекаш. Не остава Нате. :icon_lol:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Поголемиот дел од новинариве кај нас можат само вода да му донесат на Борјан...
Типот не заслужил ни пред умирање вода да му донесат.

Каква екипа и поделба, од едната страна Гххххуевски,а од другата Бхххханко Геххховскииииккк

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Поголемиот дел од новинариве кај нас можат само вода да му донесат на Борјан...
Навистина. Онаква дикција тешко се наоѓа...

Во А1 за време на вестите, на секој 10 минути, за време на рекламите ги бришеле камерите кога Борјан беше презентер...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Следен е весникот на Амди Бајрам :D Тој нема ни да го издаде што е најтрагично. А од веснициве само Вест читам и така ќе си остане.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543

Каква екипа и поделба, од едната страна Гххххуевски,а од другата Бхххханко Геххховскииииккк
А што па ти имаш толку против него?
Јас ниту лично го познавам, ниту ме занима многу...Единствено што сум сигурна е тоа што сум го гледала, во Еврозум највеќе - типот си збори аргументирано и многу харизматичен новинар е...
Мое мислење си е тоа...
Само се надевам дека Фокус нема да заврши како останатите медиуми, кои јавно имаа газ да му се спротивстават на Пајо Паторот и неговиот чобански клан...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
А што па ти имаш толку против него?
Јас ниту лично го познавам, ниту ме занима многу...Единствено што сум сигурна е тоа што сум го гледала, во Еврозум највеќе - типот си збори аргументирано и многу харизматичен новинар е...
Мое мислење си е тоа...
Само се надевам дека Фокус нема да заврши како останатите медиуми, кои јавно имаа газ да му се спротивстават на Пајо Паторот и неговиот чобански клан...
Епа ете, ти го цениш, јас не.Секој со своето мислење.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Конечно ќе има кој да ги прави попара вмро-вците и тоа со аргументи и факти...Би сакала и новинарот Зоран Божиновски да се вклучи во тимот на Фокус...
(y)
Све мој до мојега... јака екипа у ПМ.
А да те прашам онака попатно... аргументи и факти ли беа кога на времето, кога Бране беше преЦедник, истиот оној Младенов тресеше за него зелени дека имал сметки во швајцарски банки... та и со износи мафташе, како да си зел извод од сопствената сметка?!
Плати тогаш 30000 евра оштета по тужбата за клевета...
Ова кога сме кај аргументите и фактите.
А фактите зборат дека во Македонија нема новинарство, туку има новинарска проституција. Аргументи за тоа колку сакаш и какви сакаш...

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631

Хм ,и двајцата со говорна мана, ќе биде интересен дуел,можеби ќе ни треба преведувач

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom