Маци-
ragazzo pazzo
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 6.184
- Поени од реакции
- 3.513
http://www.juventusmk.com/juve/index.php?option=com_content&view=article&id=754:2011-11-14-14-35-11&catid=1:latest-news&Itemid=50Ништо добро ако е така.Прво, начинот на објавување на неговото пензионирање, а сега и ова со 10-ката.Ако е точно, мизерно од страна на управата.
А линк некој за тужбата на Јувентус против Интер и ФИГЦ?
Се докажа конечно дека Јувентус не е виновен ,сега плаќајте оштета од стотици милиони евра. А не ми е јасна пресудата за Моџи,нели местел утакмици?па како Јуве не е виновен а Моџи местел утакмици?па кои се тие утакмици?кажете веќе еднаш анти-јувентини.Моџи е виновен само за тоа што праел дубари со трансфери,им се закананувал со неплаќање плати на Блази,Камора,па на Салас кој сакаше да го шутне од клубот за да дојде К. Роналдо. Иначе Рекоба имаше фејк пасош,нерегурални договори со Мота и Милито кој им донесе ЛШ,и сеа за каква правда збориме?Јуве у Сериа Б а се докажа дека не е виновен.
Не сум пишал скоро, тапа е периодов нема утакмици,нема ништо интересно,сеа почнаа и шпекулации со играчи што ме нервира,секој ден нови играчи.