Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Како се изменуваат поточно бришат работите од активности и интереси на фејсбуков ?
По грешка кликнав на едно на лајкувај.ком и сега ми стои таму а нејкам -.-
епа ќе си појдиш кај тоа што си лајкнал и лајкот ќе си го тргниш

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Kako da gi otstranam facebook ads? ima sansi nekako? da ne mi se pojavuvaat od strana
Ако користиш Firefox, Chrome имаш додаток се вика Adblock Plus ќе одбериш листа во тоа на каква претплата т.е. листа да користиш за блокирање и нема реклами немаш ништо и имаш чист фејсбук страница без ads ако имаш проблем со додатокот слободно прашај...

......................
Ако сакаш да ги нема тие ads ќе треба да додадеш неколку хостови во хост фајлот во системот... со кое ќе го решиш тој проблем јас го користам тоа и не гледам реклами од фејсбук.

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Ако користиш Firefox, Chrome имаш додаток се вика Adblock Plus ќе одбериш листа во тоа на каква претплата т.е. листа да користиш за блокирање и нема реклами немаш ништо и имаш чист фејсбук страница без ads ако имаш проблем со додатокот слободно прашај...

......................
Ако сакаш да ги нема тие ads ќе треба да додадеш неколку хостови во хост фајлот во системот... со кое ќе го решиш тој проблем јас го користам тоа и не гледам реклами од фејсбук.
e super falaaaaa:P uspea i konecno gi nema vise ..so adblock plus uspeav, posto ova so host mi deluva tesko posto neznam...thx

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Значи вака: Чепкав нешто на мобилниот и ја симнав апликацијата за фејсбук, викам ај да видам што е. Го пишав и бројот и све, ама тапа ми беше и ја избришав апликацијата, но сега телефонскиот број ми стои во информации. Иако го сокрив од сите освен за мене, сепак сакам перманентно да го избришам затоа што ми е многу тапа тоа, не знам ни шо ми требаше да ја симнам апликацијата. Барав у хелп ама не најдов начин како да го избришам. Ај помош ве молам.

M

Mr.InF3ction

Гостин
^ Како избриша? Правилниот начин е од Account settings>Mobile и тука delete.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Немора опција за delete, само смени го бројот како што првенствено го внесе твојот, сеа внеси некој без везе.
Ама тоа значи дека сепак некој број ќе ми седи на профилот, башка шо ако погодам случајно нечив број? Не сакам воопшто да ми стои број, затоа и се обратив тука, се напнав максимално.

M

Mr.InF3ction

Гостин
Провери и во apps да не има некоја апликација за телефонот и ако има избриши ја.. Ако и тоа не помогне не знам друг начин, ако некој знае нека сподели :)

M

Mario Gómez

Гостин
Ама тоа значи дека сепак некој број ќе ми седи на профилот, башка шо ако погодам случајно нечив број? Не сакам воопшто да ми стои број, затоа и се обратив тука, се напнав максимално.
Оди на профил, па кај шо ти е внесен телефонот само избриши ги цифрите и иди зачувај долу, нема да се покажува бројот во информациите за тебе. Треба да ме частиш. :D

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
користам facebook на мобилен (Alcatel OT-806) и тоа преку опера.... Е сеа, не можам да споделам кај сум... значи не можам да означам каде се наоѓам, и мислев дека едноставно таа опција не ја поддржува мојот телефеон се додека не приметив дека братучетка ми ја има таа опција на истиот мобилен... дали може да ме упати некој?
Симни Opera Mobile, а не Opera Mini :)

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Оди на профил, па кај шо ти е внесен телефонот само избриши ги цифрите и иди зачувај долу, нема да се покажува бројот во информациите за тебе. Треба да ме частиш. :D
Фала ти многу!!!! :)
Наредна собиранка имаш пиво од мене! :D :D

Фала и на мр.инфекшн што исто се обиде да ми помогне.

Фала дечки, можам мирно да спијам сега. :pipi:

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Се извинувам ако не е прашањево за во темава ама ме интересира ако знае некој да ми кажи дали доколку се пријави во полиција некој ФБ акаунт можи да се спроведе постапка за да се дознае од каде е и кој е затоа што навлегува во приватност и шири невистини.???

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Се извинувам ако не е прашањево за во темава ама ме интересира ако знае некој да ми кажи дали доколку се пријави во полиција некој ФБ акаунт можи да се спроведе постапка за да се дознае од каде е и кој е затоа што навлегува во приватност и шири невистини.???
пријави го на facebook. Не ми се верува полицијата да се расправа со некој затоа што зборувал нешто лошо

Г

Гучи

Гостин
Постои уште опцијата ко порано да си направам листи на четот?

Kajgana Shop

На врв Bottom