T
Tetro
Гостин
Рецептот ќе го пробам, единствено што сум слушнал дека рибата панга е речна риба одгледувана во рибници, затоа сум резервиран кон таа врста риба
Pterogymnus laniariusПанга мислам дека е морска риба а потекнува од Виетнам.
Мене не ми е јасно како може цело време да се "залагаме" за увоз на здрава храна, а упорно не трујат со најефтината и најгнасната риба.
http://www.whytraveltofrance.com/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-pangas-fish-in-france-or-anywhere-else-for-that-matter/
Не се` што ќе ни се допадне испаднало добро, само поради вкусот на зачините... додека сами не сме свесни што јадеме...Мислам дека нема да зажалиш... ако имаш нешто проблем слободно пиши ми... а и секако пиши од кога ќе ја пробаш дали ти се допаднала
извинете за оф-топик.