Зошто се откажа?Не јас почнав ама се откажав од праењето македонска лига
Пратими по порака скајп ако користиш или нешто друго па ќе ти кажам што ми требаЗошто се откажа?
Баш ми се игра со ВАРДАР,ако можам би ти помогнал некако ај пиши ми по ПП што ти треба да ја направиме побрзо
И сите што можат нека се активираат за побрзо да ја напраиме
Anyone ? Колку шо читав не можело се поврате , ама за секој случај да не има некој нешто ?Проблем... А снимам играта и ми вика The game could not be saved.... а гасам играта и пак пуштам ми вика The game could not be load ..... има ли шанса да се поврате играта или... ?
Кога излава RELOADED верзија ?
мислам дека е невозможна мисија.... мене така ми се имаше случено на 11ката. кога кликнував сејв и онаа цтичката то полни горе (saving) ќе стигнеше до крајот и замрзнуваше. после тоа не можев да лоадирамAnyone ? Колку шо читав не можело се поврате , ама за секој случај да не има некој нешто ?
Ах Думбија, Думбија... Колку ретардиран играч, јас нудев за него 20М, Тотенхем нудеја 18 и го зедоа, и сега во 30 утакмици имаше околу 35-6 гола, многу шивци ми има скинато.. Думбија и Вагнер Лав се прејаки направени... А ова во Русија уште во првата сезона да ја симнеш CSKA...Ај и јас малку да се пофалам (односно пожалам):
Пред:
Прегледај го приврзокот 36004
Потоа (на полусезона):
Прегледај го приврзокот 36006
Инаку ги предизвикувам сите што се сметаат за добри менаџери да ја суредат ЦСКА Москва во првата сезона во Русија со кој сакаат тим. Едноставно мислам дека е невозможно додека не го видам со свои очи.
Трансфери:
Во првата сезона ги донесов Глушаков (15 милиони) и Фајзулин (14 милиони)
Во втората ги купив Дзагоев (25 милиони фунти) и Сичев (2,1 милион, на истечен договор), во меѓувреме ги продадов Дзудзак (или како и да се вика) за 10 милиони фунти и Холенда за 500 илјади.
П.С. За оние ќе се прашаат зошто сум купил руски играчи толку скапо, одговорот е во правилата на лигата каде мора да имаш најмногу 6 странци во прва постава.
П.П.С. Оној кој го правел Думбија на менаџеров бил на некоја дрога!
Многу се напнав да бидам пред ЦСКА!!! Многу!
Инаку ЛШ поминав група пред Тотенхем и Фенербахче, а зад Интер... Тоа е засега единствено на што сум горд!
19 кола без пораз бев и успеав за 3 утакмици 3 порази да нанижам Со Јунајтед и Челзи у гости и ДОМА од ВБА
Иначе прв пат од коа играм менаџер играм со 4-4-2 формација омилена ми е 4-5-1 али зошо го купив Думбиа и греота е на клупа да ми седи
Де бе, шо си им кажала на полувреме? Мене увек по 2-3 играчи ми се жалат, тапа говорник сум Иначе сеа играв против Сандерленд и нема даено гол 5 утакмици, и нормално мене 2 ми шибнааЕшли Јанг е многу силно крило на играва а и солиден напаѓач. Прошлата сезона кај мене имаше 25 асистенции и 18 гола. Него да ви покажам нешто, believe во секаква смисла на зборот
Оној Кастиљо ми заби хет трик на деби, маме му
Отидов во aggressive и тоа што е најстрогото што го дава И на сите им беше fired up ама не верував дека 4 ќе дадат, мислев 2 максимумДе бе, шо си им кажала на полувреме? Мене увек по 2-3 играчи ми се жалат, тапа говорник сум Иначе сеа играв против Сандерленд и нема даено гол 5 утакмици, и нормално мене 2 ми шибнаа
Ја наредивме 1 у 2Фросе, како си дозволила да губиш 4:0 од Сандерленд?
Šta reći? Koju posluku porati? Kome?
Еве ви и game status, да не мислите дека правaм манки бизнис