Football Manager 2012 - Општа дискусија

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.303
Фала многу за корисните линкови и совети. :)

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Не јас почнав ама се откажав од праењето македонска лига :)
Зошто се откажа?:eek:
Баш ми се игра со ВАРДАР,ако можам би ти помогнал некако ај пиши ми по ПП што ти треба да ја направиме побрзо
И сите што можат нека се активираат за побрзо да ја напраиме

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Зошто се откажа?:eek:
Баш ми се игра со ВАРДАР,ако можам би ти помогнал некако ај пиши ми по ПП што ти треба да ја направиме побрзо
И сите што можат нека се активираат за побрзо да ја напраиме
Пратими по порака скајп ако користиш или нешто друго па ќе ти кажам што ми треба ;)

Член од
23 ноември 2009
Мислења
21
Поени од реакции
0
Проблем... :place: А снимам играта и ми вика The game could not be saved.... а гасам играта и пак пуштам ми вика The game could not be load ..... има ли шанса да се поврате играта или... ?

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.130
Поени од реакции
795
Ај и јас малку да се пофалам (односно пожалам):

Пред:
Russian Premier Division (Overview_ Stages).png

Потоа (на полусезона):
Russian Premier Division (Overview_ Stages).png

Инаку ги предизвикувам сите што се сметаат за добри менаџери да ја суредат ЦСКА Москва во првата сезона во Русија со кој сакаат тим. Едноставно мислам дека е невозможно додека не го видам со свои очи.
Трансфери:
Во првата сезона ги донесов Глушаков (15 милиони) и Фајзулин (14 милиони)
Во втората ги купив Дзагоев (25 милиони фунти) и Сичев (2,1 милион, на истечен договор), во меѓувреме ги продадов Дзудзак (или како и да се вика) за 10 милиони фунти и Холенда за 500 илјади.
П.С. За оние ќе се прашаат зошто сум купил руски играчи толку скапо, одговорот е во правилата на лигата каде мора да имаш најмногу 6 странци во прва постава.
П.П.С. Оној кој го правел Думбија на менаџеров бил на некоја дрога!

Многу се напнав да бидам пред ЦСКА!!! Многу!

Инаку ЛШ поминав група пред Тотенхем и Фенербахче, а зад Интер... Тоа е засега единствено на што сум горд! :)

Г

Гучи

Гостин
19 кола без пораз бев и успеав за 3 утакмици 3 порази да нанижам :pos: Со Јунајтед и Челзи у гости и ДОМА од ВБА :tapp:
Иначе прв пат од коа играм менаџер играм со 4-4-2 формација :D омилена ми е 4-5-1 али зошо го купив Думбиа и греота е на клупа да ми седи :)

Член од
23 ноември 2009
Мислења
21
Поени од реакции
0
Проблем... :place: А снимам играта и ми вика The game could not be saved.... а гасам играта и пак пуштам ми вика The game could not be load ..... има ли шанса да се поврате играта или... ?
Anyone ? Колку шо читав не можело се поврате , ама за секој случај да не има некој нешто ?

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Anyone ? Колку шо читав не можело се поврате , ама за секој случај да не има некој нешто ?
мислам дека е невозможна мисија.... мене така ми се имаше случено на 11ката. кога кликнував сејв и онаа цтичката то полни горе (saving) ќе стигнеше до крајот и замрзнуваше. после тоа не можев да лоадирам

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ај и јас малку да се пофалам (односно пожалам):

Пред:
Прегледај го приврзокот 36004

Потоа (на полусезона):
Прегледај го приврзокот 36006

Инаку ги предизвикувам сите што се сметаат за добри менаџери да ја суредат ЦСКА Москва во првата сезона во Русија со кој сакаат тим. Едноставно мислам дека е невозможно додека не го видам со свои очи.
Трансфери:
Во првата сезона ги донесов Глушаков (15 милиони) и Фајзулин (14 милиони)
Во втората ги купив Дзагоев (25 милиони фунти) и Сичев (2,1 милион, на истечен договор), во меѓувреме ги продадов Дзудзак (или како и да се вика) за 10 милиони фунти и Холенда за 500 илјади.
П.С. За оние ќе се прашаат зошто сум купил руски играчи толку скапо, одговорот е во правилата на лигата каде мора да имаш најмногу 6 странци во прва постава.
П.П.С. Оној кој го правел Думбија на менаџеров бил на некоја дрога!

Многу се напнав да бидам пред ЦСКА!!! Многу!

Инаку ЛШ поминав група пред Тотенхем и Фенербахче, а зад Интер... Тоа е засега единствено на што сум горд! :)
Ах Думбија, Думбија... Колку ретардиран играч, јас нудев за него 20М, Тотенхем нудеја 18 и го зедоа, и сега во 30 утакмици имаше околу 35-6 гола, многу шивци ми има скинато.. Думбија и Вагнер Лав се прејаки направени... А ова во Русија уште во првата сезона да ја симнеш CSKA...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
19 кола без пораз бев и успеав за 3 утакмици 3 порази да нанижам :pos: Со Јунајтед и Челзи у гости и ДОМА од ВБА :tapp:
Иначе прв пат од коа играм менаџер играм со 4-4-2 формација :D омилена ми е 4-5-1 али зошо го купив Думбиа и греота е на клупа да ми седи :)

Бога ми греота е :D
Значи прв пат менувам тактика и го ставам сам во напад и одма 6 гола. Нема кој да му смета.
А и како нема да даде 6, кога позади него играа Хазард(4 асистенции) и Силва(2) :D
Ненормален е типот, не знам на што дроги е.
5 утакмици 14 гола.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ешли Јанг е многу силно крило на играва а и солиден напаѓач. Прошлата сезона кај мене имаше 25 асистенции и 18 гола. Него да ви покажам нешто, believe во секаква смисла на зборот :pipi:

Оној Кастиљо ми заби хет трик на деби, маме му :cautious:

Г

Гучи

Гостин
Ешли Јанг е многу силно крило на играва а и солиден напаѓач. Прошлата сезона кај мене имаше 25 асистенции и 18 гола. Него да ви покажам нешто, believe во секаква смисла на зборот :pipi:

Оној Кастиљо ми заби хет трик на деби, маме му :cautious:
Де бе, шо си им кажала на полувреме? :cautious: Мене увек по 2-3 играчи ми се жалат, тапа говорник сум :LOL: Иначе сеа играв против Сандерленд и нема даено гол 5 утакмици, и нормално мене 2 ми шибнаа :vozbud: :tapp:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Фросе, како си дозволила да губиш 4:0 од Сандерленд?:pos:

Šta reći? Koju posluku porati? Kome? :D

Еве ви и game status, да не мислите дека правaм манки бизнис :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Де бе, шо си им кажала на полувреме? :cautious: Мене увек по 2-3 играчи ми се жалат, тапа говорник сум :LOL: Иначе сеа играв против Сандерленд и нема даено гол 5 утакмици, и нормално мене 2 ми шибнаа :vozbud: :tapp:
Отидов во aggressive и тоа што е најстрогото што го дава :D И на сите им беше fired up ама не верував дека 4 ќе дадат, мислев 2 максимум :)
--- надополнето: Nov 13, 2011 8:04 PM ---
Фросе, како си дозволила да губиш 4:0 од Сандерленд?:pos:
Šta reći? Koju posluku porati? Kome? :D

Еве ви и game status, да не мислите дека правaм манки бизнис :D
Ја наредивме 1 у 2 :D

Него леле прв пат ми се дешава ова... Глејзери ми го кикнаа Фелан, асистентот дека пројавил желба за да го води ВБА кои го кикнаа Рој. Прв пат ова ми се дешава сега и асистент треба да барам :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom