МРТВ ГО КРАДЕ НАРОДОТ!

Дали сте задоволни од МРТВ?

• Да.

Гласови: 23 12,3%
  • Не.

Гласови: 135 72,2%
  • Не ме интересира./Не се замарам.

Гласови: 29 15,5%

• Вкупно гласачи
    187
Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Ме нервираат про владините реклами многу, али капа доле за Златко Калински и емисијата "Патот до Лондон" :D

I

Iblis

Гостин
Ај беља Citro Ми се налути :(
И синко јас изгледа бајаги за К*р ќе требе да ти се фаќам.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.253
Бојкотирајте бе луѓе.РДФ, патарини и слично ѓубре од такси.
Ги даваме тие пари со намера за општ напредок на државава, а не да одат кај некого в џеб.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
МТВ некогаш беше телевизија, се снимаа серии и интересни емисии додека денес е пропадната и во зијад кој знае до каде.
Само Македонско Радио -Радио 2 е ОК од се тоа.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ќе си ја плаќаме и ќе си молчиме без разлика која влада е .Нема опција за бојкотирање УЈП ја наплаќа ако не ја платиме од трансканциона смета ќе извлечат кеш.Прашањето кое треба да се постави е зашто МРТВ зема пари од буџет и пак не ја бива и зашто МРТВ не си најде алтернативно финансирање а не само преку таксата.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Што им фали на филмовите од 60тите?
Ионака тешко се наоѓаат по нет.
Go go MRTV!

I

Iblis

Гостин
Изгледа, зашто ми е голем, неможеш од еднаш да го фатиш
Не баце, ако ти голем лесно ќе се фаќаше, а ќе ти го држам толку колку што ти си во штаб, мислам дека така ми напиша.
Назад на темата
МТВ иако ја празнат и дерат кој како ќе стигне последните 10 години, сеуште има доста солидна технологија,малку застарена до душа.
Тоа што нема е кадар, сите избегаа ради партизацијата на истата.
Иначе мене ако ме прашува некој, секој денар даден за услуга која не се даве е измама.

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Да е нешто посебно телевизијава ајде нека крадат али воа е срање во црно бело, срамота :(

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Не заебавјте Ник Слотер кај ќе го глеаме ако не на МРТВ. Треба уште да ја покачат пошто на народов што и да му ставиш ќе си ќути и ќе си плати.
И да баш ме интересира дали наплаќаат и во Чаир, Тетово, Кондово итн итн

I

Iblis

Гостин
Не заебавјте Ник Слотер кај ќе го глеаме ако не на МРТВ. Треба уште да ја покачат пошто на народов што и да му ставиш ќе си ќути и ќе си плати.
И да баш ме интересира дали наплаќаат и во Чаир, Тетово, Кондово итн итн
Ексклузивно и премиерно за прв пат.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
МТВ најмногу го украде народот кога на сметката за струја се плаќаше плус 300 денари за радиодифузна такса

Kajgana Shop

На врв Bottom