Стартува Ал Џезаира Балканс

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Еи профи! Акциони филмови секој ден :D

како на пр. нешто со наслов: Bombing a train with a C4. :LOL:

Ако даваат фудбал, сакам со арапски коментатор, барем ќе се смееме... :pos:

Coming up after the news: C4 yourself...

Ја гледа ли некој телевизијава?
Пред неколку дена го имаше каналот но вчера и денес исчезна :(
Нема сигнал, пробав го избришав повторно скенирав нешто да не се променило но пак го нема.

Гоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол. :ROFLMAO:

Ова им е официјалната страна http://balkans.aljazeera.net/
Не знам дали даваат по кабловските кај нас, ама на странава има и стриминг, кој сака да гледа. :)

Мене ми се свиѓа што отворија за балканов, чисто да видиме дали може да функционира независен медиум, некако како оксиморон му доаѓа - балкански медиум и независност :icon_lol:

Гоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол. :ROFLMAO:

Ова е едно од најјаките... :pos:

Заедно со Шпанските, Бразилските и Арапските коментатори, би ги додал и Јапонските во топ листата на најлуди коментатори.
Здиве човекот, а и отидовме офтопик...

:icon_lol:

Прилог за Македонија и интегрираното образование на Ал џезира Балкан

Не сум скенирал на кабловска дали ја има.Ако не,кога ќе одам во викендица утре ќе видам обавезно на дримбоксот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom