Ф
Фил Ајви
Гостин
уплатено на Португалија пролаз, Федерер 1, Аргентина 1 и Уругвај 1x за 10 000 добивка 8 600
Доволни се Рибери и Бенз за АмерикаФранција е многу ослабена не им игра голем дел од тимот еве го највероватниот состав
Lloris, Mathieu, Koscielny, Rami, Reveillere, Diarra, M'Vila, Menez, Ribery, Benzema, Giroud
Ејјј што се губи Левиот бе!?О.о ама тука е Кедира да ги стави во џеб УкраинцитеRybka - Butko, Rakytskyy, Kucher, Selin - Konoplyanka, Rotan, Tymoshchuk, Iarmolenko - Bezus - Milevskiy
Trainer: Blokhin
Zieler - Träsch, Hummels, Badstuber, Schmelzer - Khedira - T. Müller, M. Götze, Özil, Podolski - Gomez
Trainer: Löw
Ејјјј мајмун, зашто бе 10 ххх ме ставаш во мисла да искомбинирам и јас нешто ситноуплатено на Португалија пролаз, Федерер 1, Аргентина 1 и Уругвај 1x за 10 000 добивка 8 600
Bratce begaj od takvi utakmici igraj si samод каде ја купија ?
од бит пазар што прашуваш пробај за едно евро или 100 денари не те чини ништо а моше да фатил 3000од каде ја купија ?
Mene pa Niort X/1 mi ja kazaa- Првата утакмица ја купија мој другари за 50е, Не знам колку е сигурна но вреди да се проба со 100тче )),
-A Niort - Besancon ја најдов како дојава на Facebook на една група :- ), како и да е ке ги изиграм двеве со по 100 денари.
23:30 Ponte Preta - Boa 2/1
20:30 Niort - Besancon 2/1
--- надополнето: Nov 11, 2011 3:28 PM ---
-19:00 Orleans - Paris FC X-2 (5.0 koff ) !! 80%
хаха..ниорт ќе тепа сигурно..а на полувреме како ќе биде..господ незнае..Mene pa Niort X/1 mi ja kazaa