Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Треба малце време да се навикнеш на вртењето инаку е супер и дава адреналин на брзина. :)

de4ki na Forsaken World mi dava samo dva evropski 3 nort amerikanski,2germanski i eden francuski server so e rabotata treba da se spustat drugite serveri ili sto pomagajte ve molam

Не сум знаел дека god of war 2 ја има и на PC

de4ki na Forsaken World mi dava samo dva evropski 3 nort amerikanski,2germanski i eden francuski server so e rabotata treba da se spustat drugite serveri ili sto pomagajte ve molam
Па толку се мислам.

А да и иначе играта е тешко срање.

И како што се очекуваше, Batman: Arkham City, ја одложија за цела година, па сега кога дојде уште една недела до официјално излагање на ПЦ, ја одложија за 22ри Ноември. Не ми се верува што прават луѓево. Се затоа што во овие 2 недели искачаат јаки наслови, а што мислат дека ќе се смени нешто за плус недела дена?!?!

Abe lugje gi znaete onie reklamine od vladata za pretpriemnistvo (svoj mal biznis)? Gi ima so facebook, so berzana a sea vidov edna za video igri haha. Dve batina sedat eniov igra Sonic a drugiov mu vika dzoa Abe da napravime nie vakvo nesto mnogu pari kje zemime. xD

Izgleda na mladi godini uste kje soberam ekipa i kje pravime igri.
Treba sega da ja iskoristam sansava i da najdan nadezni lugje koi se spremni da vlezat vo ovaa rizicna rabota (o biznis glena tocka).

(Latinicava zaradi mobilen)

Тоа е само за шутери базирани на добата на Даме Груев /Карев/Делчев.
Или евентуално за стратегии од античка македонија.
Све друго се одбива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom