- Член од
- 16 јануари 2009
- Мислења
- 2.733
- Поени од реакции
- 1.068
Мислам дека ќе гостуваат.ќе гостуваат ли Фемили во Куманово ?
успат и интервјуто на Цого да го постирам
Мислам дека ќе гостуваат.ќе гостуваат ли Фемили во Куманово ?
До полусезона ќе има осцилации,кога ќе се влезе во супер-лига е тогаш ќе биде вистинското.Јас сеуште ќе очекувам натпревари со големи осцилации,ама победи мора да се впишуваат макар и по цена на послаба игра.
Следна утакмица Куманово-МЗТ,ама не иде на канал 5зашто играат торус и работнички.Мислам дека им е грешка изборот жабе се палат кога Торус ќе ги смеле.МЗТ-Куманово ќе биде далеку повозбудлива,ама тоа едајте инфо за натпреварите на мзт кога е следниот овие аматериве ништо немаат изгледа уште се нервозни од кумановоо хахаха
Не сме од иста партија јбг
а имате исти идеали. бре бре бреНе сме од иста партија јбг![]()
Кога ќе ме цитираш ти ми се наежува кожата... Пуста она.....а имате исти идеали. бре бре бре![]()
Кога ќе ме цитираш ти ми се наежува кожата... Пуста она.....
--- надополнето: Nov 10, 2011 5:58 PM ---
Ве известуваме дека на навивачката група ФА не и е дозволено да присуствува на саботниот натпревар помеѓу КК Куманово и КК МЗТ Скопје. Зачудува фактот како се прават вакви опструкции на клуб како што е МЗТ Скопје, кој што ама баш никогаш не правел проблем околу гостувањето на други навивачки групи во сопствената сала. Наспроти сето тоа, да биде апсурдот уште поголем, пред само нецели седум дена, беше дозволен влез на друга навивачка група од Скопје. Како и да е, натпреварот ќе помине, резултатот е минлива работа за сите...она што останува е секако срамот и немоќта да се справиш со моменталната реалност.
![]()
хаха за греота се луѓето али ако ке пробаат тие да дојдат во скопјее , не фала седете си во тоа куманово провинцијооо
Еве мене како дел од Кумани ич не ми е по ќеф што нема да има гостински навивачи...не е тоа филингот. Другарски поздрав.Не било до Кумани работава,до нивната управа било.Кумани немаат членови во управа па така(најверојатно од партија им кажале)нема гостински навивачи.Штета ќе беше интересно...