Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Тодоров: Ова е МЗТ што сакам да го играм
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=2429
До полусезона ќе има осцилации,кога ќе се влезе во супер-лига е тогаш ќе биде вистинското.Јас сеуште ќе очекувам натпревари со големи осцилации,ама победи мора да се впишуваат макар и по цена на послаба игра.
Иначе за Зивче освен МЗТ се збори дека и Кожуф биле заинтересирани.Сепак за нашава лига ако МЗТ сака некој играч ќе го добие.Моментално имаме огромни финансии мора тоа да се искористи.Ако Тодоров мисли дека Зивче ќе се вклопи во МЗТ нека праќа понуда и овој нека се враќа на терен одма :icon_lol:

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
дајте инфо за натпреварите на мзт кога е следниот овие аматериве ништо немаат изгледа уште се нервозни од кумановоо хахаха

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
дајте инфо за натпреварите на мзт кога е следниот овие аматериве ништо немаат изгледа уште се нервозни од кумановоо хахаха
Следна утакмица Куманово-МЗТ,ама не иде на канал 5зашто играат торус и работнички.Мислам дека им е грешка изборот жабе се палат кога Торус ќе ги смеле.МЗТ-Куманово ќе биде далеку повозбудлива,ама тоа е :rolleyes:

З

Забавата е во Кругот

Гостин
а имате исти идеали. бре бре бре (n)
Кога ќе ме цитираш ти ми се наежува кожата... Пуста она..... :confused:
--- надополнето: Nov 10, 2011 5:58 PM ---
Ве известуваме дека на навивачката група ФА не и е дозволено да присуствува на саботниот натпревар помеѓу КК Куманово и КК МЗТ Скопје. Зачудува фактот како се прават вакви опструкции на клуб како што е МЗТ Скопје, кој што ама баш никогаш не правел проблем околу гостувањето на други навивачки групи во сопствената сала. Наспроти сето тоа, да биде апсурдот уште поголем, пред само нецели седум дена, беше дозволен влез на друга навивачка група од Скопје. Како и да е, натпреварот ќе помине, резултатот е минлива работа за сите...она што останува е секако срамот и немоќта да се справиш со моменталната реалност.

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
Кога ќе ме цитираш ти ми се наежува кожата... Пуста она..... :confused:
--- надополнето: Nov 10, 2011 5:58 PM ---
Ве известуваме дека на навивачката група ФА не и е дозволено да присуствува на саботниот натпревар помеѓу КК Куманово и КК МЗТ Скопје. Зачудува фактот како се прават вакви опструкции на клуб како што е МЗТ Скопје, кој што ама баш никогаш не правел проблем околу гостувањето на други навивачки групи во сопствената сала. Наспроти сето тоа, да биде апсурдот уште поголем, пред само нецели седум дена, беше дозволен влез на друга навивачка група од Скопје. Како и да е, натпреварот ќе помине, резултатот е минлива работа за сите...она што останува е секако срамот и немоќта да се справиш со моменталната реалност.

хаха за греота се луѓето али ако ке пробаат тие да дојдат во скопјее , не фала седете си во тоа куманово провинцијооо

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Друже да не навредуваме сега. Тоа е одлука на управата и како таква ќе ја почитувате. Кумани беа решени да ви дадат 100 карти за гостувањето но што е тука е. Ќе си седите во Селодром.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Не било до Кумани работава,до нивната управа било.Кумани немаат членови во управа па така(најверојатно од партија им кажале)нема гостински навивачи.Штета ќе беше интересно...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не било до Кумани работава,до нивната управа било.Кумани немаат членови во управа па така(најверојатно од партија им кажале)нема гостински навивачи.Штета ќе беше интересно...
Еве мене како дел од Кумани ич не ми е по ќеф што нема да има гостински навивачи...не е тоа филингот. Другарски поздрав.

Kajgana Shop

На врв Bottom