Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Не ми е јасно како може пред секое полагање да се погодат да дојдат?!
Јас сакам деца, ама ова е бре разгалено, досадно... ми крева притисок моментално.
Марфи бееее :tapp::unsure:

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Кајги, зар ми се не сечаш имена???? Зовем се Јелена Јелена!!!!!! :ROFLMAO:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Трет колоквиум у живот!?
Паднат!
:)))
И тоа за 1 бод!
И тоа најлесен предмет! :)
Ама јебига, прашањата, за глава да се држиш :)
Ама не е фрка :) Некако... како да сакав...
Да видам бе брат како е :)
И не е фркич, ама ич :)
Идемо даље, петок полагам вовед во право, и после брат, ќе се понашам ко секој ден нова година да ми е!!
Дискоооо!
A sneak peak into a possible future:

"Tрет испит у живот!?
Паднат!
))):
Три пати по ред да ти еам!
Сите предмети! :(
Кој ги составувал прашањата да им ги дудла на Црни Арапини додека седи на кактус! :(
Многу ми е бед.:( ...А не е бе до мене, знам тоа...
Боли веќе, не е фер. :(
Ќе си умрам. :(
Немам волја за ништо, петок полагам пак и знам дека ќе паднам. Прашањава ги вадат од чмар бе, нема смисла ова.
И да, за првпат у живот, ќе седам дома за нова година оти моиве не ми даваат кеш.
Ужас."

Имаше една серија со тој моронот Скот Бакула, Драга Кајгана. Се враќаше типот во времето и ги менуваше настаните кои уништиле животи на луѓе или видно изместиле историски континуитет. Во некои епизоди типот беше облечен како жена. Тогаш немаше турски серии, па таа беше дното.
Јас, во име на љубовта кон блиските пријатели, еве се жртвувам и ја играм улогата на Скотот Бакула во гореспоменатата кофа лајно од серија.

Член од
9 јануари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
207
АААААААААААААААААААА адреналин! Да се качиш на кран висок 10 метри, а притоа знаејки дека имаш уплав од височини - priceless! Бррррр уште ме држи :) хухуху издотерана, изнашминкана, со шлемот - горе! :X3:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, It's time ... It's time to wake up your creativity and start accomplishing your life's dreams ! :)

Кајгич нели и ти мислиш дека е крајно време ВИШЕ ПА!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
A sneak peak into a possible future:

"Tрет испит у живот!?
Паднат!
))):
Три пати по ред да ти еам!
Сите предмети! :(
Кој ги составувал прашањата да им ги дудла на Црни Арапини додека седи на кактус! :(
Многу ми е бед.:( ...А не е бе до мене, знам тоа...
Боли веќе, не е фер. :(
Ќе си умрам. :(
Немам волја за ништо, петок полагам пак и знам дека ќе паднам. Прашањава ги вадат од чмар бе, нема смисла ова.
И да, за првпат у живот, ќе седам дома за нова година оти моиве не ми даваат кеш.
Ужас."

Имаше една серија со тој моронот Скот Бакула, Драга Кајгана. Се враќаше типот во времето и ги менуваше настаните кои уништиле животи на луѓе или видно изместиле историски континуитет. Во некои епизоди типот беше облечен како жена. Тогаш немаше турски серии, па таа беше дното.
Јас, во име на љубовта кон блиските пријатели, еве се жртвувам и ја играм улогата на Скотот Бакула во гореспоменатата кофа лајно од серија.
You wish ^^

T

theTinule

Гостин
^Ужасен адвокат ќе бидеш брат....чим уше од сеа не те бива.... xDDD <3

он: Нишо ја, добра фина, здрава, нова јакна, нови тетратки и нови 5 годишни деца упознаени ( :
Ајт !

Досадно =.=

P

PewDiePie

Гостин
Епа може и има полуда тројка од јас и двајцата бомбаши на факс,некад си мислам треба риалити шоу да снимаме. Се дупнавме од смеење и јадење говна денес,сите да го пушат .!.

Инаку,како може девојче што се однесува како дроља да се чуди зошто бившиот ја смета за дроља,и зошто ова и зошто она ??? Не за џабе рекле грешките од денес ги плаќаме утре,очигледно некои луѓе се преглупи да сфатат.
Тие што ги сметаш на мирни фини поштени испаѓаат најголеми ороспии,а тие до вчера што си ги мрзел можат повеќе да ти се најдат.

Имам подочњаци,фак. До муда ми се да ти еам,али немам спиено деновиве ич,денес ќе се обидам да легнам порано.
Јадев од Вили прееска,едно ќе кажам,ако месото не е асално испечено/пржено тури му курот на тоа месо. За срека стекот прееска беше топ,а не ко вчера полуживо ебате ми пружа рака да се поздрави со мене.

Така,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ај се читаме.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.915
Досадно. (имам за учење ама то не се важи) 5 - 2 = 3 заокружваме и се е искулирано.. барем на површина.

К

Кики.

Гостин
Драга,
ти кажав вчера како ќе биде остатокот од денот? Епа, погодив дека ќе биде гаден.
Денес е само продолжение. Ако продолжи вака, ќе се убијам и ќе биде крваво.
Поздрав еве ти една од мене:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Временска прогноза од УХРМ "Коските на Dark King":
Поради голема болка во зглобовите, грбот и прстите, се очекува рапидно заладување на територијата на Р. Македонија. Степенот на болка е 70 проценти од досега регистрираното во историјата на "Коските на Dark King" па затоа се очекува вечерта од петок кон сабота да има големо заладување на температурата, каде што живата на термометрите ќе падне под нулата. Облечете се убаво. Поздрав.

K

Khabs Staadnau

Гостин
Okay, this turned out not to be so pleasant. In fact, it's rather annoying. I'm losing weight too fast. А веројатно ќе бидам за никаде уште 2-3 недели.
Утре пак крвна слика...и тоа два пати, бидејќи ги немале сите тестови на исто место.
Којзнае какви бонуси ќе освојам на микробиологија.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Никогаш не сум ја сакала средата како ден. Најмало количество концентрација имам и најмалку продуктивна сум такоЏе. Се чувствувам мрзливо, не ми се прави ништо, ми се лежи и дреме само... Одвај чекам викенд за да не станам од кревет...
Ме мрзи да станам од столицава. Сум ги грабнала пуканкине, Кока-колата и цигарите и не мрдам, па не знам шо сака да е...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom