Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ne smeeme ni da pomislime na neuspeh narednite 3 natprevari,trebe so najmalku 3 gola da se ispratat narednite 3 tima sto idat :)
a za natprevarite na real ocekuvam da go torpediraat atletiko kako i obicno sto mu pravat i da se nadevame da imaat neuspeh so valensija i hihon

Извините за оф малце ама навивач на Барса да ги користи зборовите "прскалки" и "мурињо" во иста реченица во контекст тоа да и одговара на Барса до сеа немам видено, а таман човек ќе помисли дека све видел на форумов ! Ти си нашол да кажеш дека Мурињо пушта прскалки, и после се прашувате зашто остатанатите навивачи од другите клубови се против вас :pos:

Јас искрено ја замврзев Барса ради нејзините навивачи, не пратам многу шпанско, али до пред година две појќе сум ги симпатишел од Реал, но од вакви амеби ко тебе што незнаат што попрво да тропнат против Мурињо и Реал ми се згадил клубов !!
Koi se tie navivaci poradi koi si ja zamrazil barca. Ti koga gledas utakmica vo tribini gledas ili na teren. :tapp:

I sto navivacite tolku te iznervirale. MEne me nervira preveduvacot so e idiot, so gi stava prstite kaj so ne mu e mesto, so e aroganten , so gi tera igracite da krsat noze.

Ama ti valda ne gledas fudbal, ajde eve Larisa Rikelme ke ja zememe za da ne ne mrazis tolku. :vozbud:

Еве го распоредот до Класикото:

Барселона - Сарагоса
Гетафе - Барселона
Барселона - Леванте

Лесен распоред во кој очекувам 3 лесни победи, а мислам дкеа Сарагоса ја чека петарда, исто како Мајорка после киксот со Севиља. :)

Валенсија - Реал
Реал - Атлетико
Спортинг Хихон - Реал

Реал има потежок распоред, дербито на Местаља, па градското дерби и на крај гостување на многу незгоден терен, иако Хихон се дрва лани ги измачија и нив, а извлекоа 1 - 1 со Барса.

Последниве години и Валенсија многу лесно ја победуваат така да останува само да победиме на Ел Класико.
Но немојте ни случајно да сметате дека Ел Класикото ќе го добиеме сигурно,за мене ова ќе биде најтешкото Ел Класико во последните 3 години.

Ајде малце помош кој уплатил за маичката освен жиро сметка , банка и име и презиме на дечкото треба ли уште нешто да се допише како цел на дознака или сл.?

EDIT : Се снајдов :)

Извините за оф малце ама навивач на Барса да ги користи зборовите "прскалки" и "мурињо" во иста реченица во контекст тоа да и одговара на Барса до сеа немам видено, а таман човек ќе помисли дека све видел на форумов ! Ти си нашол да кажеш дека Мурињо пушта прскалки, и после се прашувате зашто остатанатите навивачи од другите клубови се против вас :pos:

Јас искрено ја замврзев Барса ради нејзините навивачи, не пратам многу шпанско, али до пред година две појќе сум ги симпатишел од Реал, но од вакви амеби ко тебе што незнаат што попрво да тропнат против Мурињо и Реал ми се згадил клубов !!
Во мојот пост погоре немам ништо спомнато против Реал...само за Мурињо спомнав,и те молам кажи ми дека до сега го нема направено тоа,незнам дали ти текнува и дали си го гледал мечот со Челзи,пред неколку години беше,не ми текнува сеа кога точно беше,ама Мурињо на тој меч на 30 мин пред почеток на натпреварот ги пушти прскалките,за да го намокрел теренот,но и тоа не му помогна зашто Барселона на крајот помина понатаму..

Во мојот пост погоре немам ништо спомнато против Реал...само за Мурињо спомнав,и те молам кажи ми дека до сега го нема направено тоа,незнам дали ти текнува и дали си го гледал мечот со Челзи,пред неколку години беше,не ми текнува сеа кога точно беше,ама Мурињо на тој меч на 30 мин пред почеток на натпреварот ги пушти прскалките,за да го намокрел теренот,но и тоа не му помогна зашто Барселона на крајот помина понатаму..
Ќе му текне ќе му текне, после во полуфинале Барса го исфрли Милан со 0 - 1 на Сан Сиро. Ама па и вие се глупирате, што е важно Мурињо што направил на теренот за време на натпревар, најважни се прскалките на Камп Ноу после натпреварот. :)

297651_288750254489113_198426513521488_966844_1222540679_n.jpg

Не можев да издржам да не ја поставам:pos::pos::pos::pos::pos:

Срејчен роденден Пинто, ова година во купот мора да го крене трофејот, можи че му биди последна
--- надополнето: Nov 8, 2011 4:44 PM ---
Утре играме со Хоспиталет куп?

Ќе му текне ќе му текне, после во полуфинале Барса го исфрли Милан со 0 - 1 на Сан Сиро. Ама па и вие се глупирате, што е важно Мурињо што направил на теренот за време на натпревар, најважни се прскалките на Камп Ноу после натпреварот. :)
Да да така е...не е битно тоа Мурињо што го направил...најважно е прскалките што беа пуштени после натпреварот со Интер:pos:

Еј, шала настрана, ама ја претеравте со Мурињо. Добредојдена е шегата секогаш, ама ова веќе станува досадно. Да дојдат од друга планета тука, ќе си помислат Мурињо е тој шо ни стега по 5 гола на утакмица, а не ние на него. Тој си има вечен комплекс од Барса, уште пред Реал и Интер, ама тоа сега не е предмет на расправа.

Него за утре Пеп изјави дека кај Хоспиталет ќе одиме со 13 играчи од првиот тим и 6 од Барса Б.
Играчи кои ќе патуваат се: Валдес, Пинто, Пујол, Пике, Фонтас, Абидал, Максвел, Бускетс, Чави, Иниеста, Кеита, Цеск, Виља, Деулофеу, Рафиња, Дос Сантос, Тело, Серхи Роберто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom