Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 ноември 2011
Мислења
5
Поени од реакции
1
Шо се глупираш?
Јас мислев ќе ме побараш на интервју за твојот сајт :(

Дефанзивецот на Милан, Даниеле Бонера добил повреда во главата при победата на Милан со 4-0 над Катанија во неделата.
Што вадиш дезинформации дека повредата ВО главата му е од утакмицата со Катанија? Он од роџење си е таквичок :sick:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Јас мислев ќе ме побараш на интервју за твојот сајт :(

Што вадиш дезинформации дека повредата ВО главата му е од утакмицата со Катанија? Он од роџење си е таквичок :sick:
Хаха, убаво убаво, сеа киксови ќе ми наоѓаш.Ако де, наоѓај ама не се глупирај , некој ќе си помисли дека си ретардиран.Кога видов што си пишувал, така си помислив

Член од
7 ноември 2011
Мислења
5
Поени од реакции
1

Еј ме откри... :( а јас се трудев да научам македонски и јас сум ти изгледал ретардирано :O После македонците биле гостопримливи :eek:

Ај бе што престанавте да правите списочиња со фудбалери санки нова година е ... ај бе пишете уште нешто а јас а дедо мраз исто ви се фаќа

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Тоа е кога ќе се спојат интернет и вакви луѓе, ќе пишуваат глупости кај и да стигнат:pos:
Кој му е старио јузер? :cautious:
--- надополнето: Nov 8, 2011 3:38 PM ---
Кедира помеѓу Милан и Сити?

Иднината на Сами Кедира во Мадрид е далеку од сигурна, а дополнително се подгреаја шпекулациите за негово заминување по веста дека Жозе Мурињо наводно сака следното лето во тимот да го донесе Даниеле Де Роси од Рома.
Од претходно заинтересиран за репрезентативецот на Германија е шампионот на Италија, Милан, кој е во потрага по играч кој би го наследил Џенаро Гатузо во средниот ред.
Сепак, „росонерите“ во Манчестер Сити би можеле да имаат сериозен конкурент во трката за услугите на Кедира, посебно со оглед на фактот дека и „граѓаните“ се заинтересирани за Де Роси. Доколку не дојдат до играчот на Рома, тие речиси сигурно ќе се префрлат на Кедира.

Голот на Робињо против Катанија во топ 5 најдобри голови за ова коло во сите лиги низ целиот свет.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Galliani многу досадваш. Ако ти се дискутира, дискутирај, а не да пишиш глупости.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Наместо да се мачиме со Макси Лопез ,Дрогба и остали да го земе Галијани Агболанхор од Астон Вила не би направил грешка... :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Наместо да се мачиме со Макси Лопез ,Дрогба и остали да го земе Галијани Агболанхор од Астон Вила не би направил грешка... :)
Исто и со Исени од Брегалница не би направил грешка, дечкото у каква форма е значи :D

Kajgana Shop

На врв Bottom