Фудбалери Кајганаџии - Штип

• Креатор на темата Креатор на темата Alan Shearer
  • Време на започнување Време на започнување
Абе регистрирајте ги на кајгана ако не и Ранготов, Левевски и Агуши :pos:

А зашо јас и ти у тема за Штип пишеме :icon_lol:? Идам јас на наша тема кај Скопјаните :D.

Вујче Заза ќе среди иам верба у него :D.
Тоа ќе ти велев сега. Ме прочита. Ние им ја наполнивме темата :pos:

Од Скопје се двата мислам ама ќе бидеме засилени со играчи од Гостивар :D. Е сеа иаме и Прилепчани ама не знам тие дали за вас или за нас ќе играат :D.
Ако некогаш дојди до некој турнир, ќе бранам за Прилеп. Тоа ти е како репрезентативен настап. Со вас сум во клуб.:)
Се извинувам за офтопик.

Ако некогаш дојди до некој турнир, ќе бранам за Прилеп. Тоа ти е како репрезентативен настап. Со вас сум во клуб.:)
Се извинувам за офтопик.
Е ова ти се вика Прилепчанец , дој сеа на Вујче ЗаЗа да му бациш рака и да ти дадам златен часовник:icon_mrgr:

Се извинувам за офтопик.

Tи имам даено засега еден гол,ама изгледа ќе морам уште да ти давам!! :pos:

Tи имам даено засега еден гол,ама изгледа ќе морам уште да ти давам!! :pos:
Овој Инзаги ќе биде опасен нема линиски судии , да му свират офсајд :pos:, без проблем ќе ни шлупни еден хет-трик :D

Е па тогаш вака стојат работите
Скопје ( и Гостивар таму )
Битола
Прилеп
Штип
Ова ќе да се четирите тима. Пошто како шо гледам кај нас има доста прилепчани па ќе можат и тие свој тим да си направат. А засега ќе тренираат со нас а некои како Ghost со скопјани

Veke imam trojca clenovi od nadvor ama sepak pubavo bi bilo site da se clenovi na kajgana sepak mislam deka edna ekipa ke sostavime za turnirot ;)

А колку сте засега кајганџии?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom