Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа ќе ти велев сега. Ме прочита. Ние им ја наполнивме тематаА зашо јас и ти у тема за Штип пишеме? Идам јас на наша тема кај Скопјаните
.
Вујче Заза ќе среди иам верба у него.
Значи првин да го прашам Индад и Џефер шо ќе кажат ...Тоа ќе ти велев сега. Ме прочита. Ние им ја наполнивме темата![]()
Ако некогаш дојди до некој турнир, ќе бранам за Прилеп. Тоа ти е како репрезентативен настап. Со вас сум во клуб.Од Скопје се двата мислам ама ќе бидеме засилени со играчи од Гостивар. Е сеа иаме и Прилепчани ама не знам тие дали за вас или за нас ќе играат
.
Е ова ти се вика Прилепчанец , дој сеа на Вујче ЗаЗа да му бациш рака и да ти дадам златен часовникАко некогаш дојди до некој турнир, ќе бранам за Прилеп. Тоа ти е како репрезентативен настап. Со вас сум во клуб.
Се извинувам за офтопик.
Ако некогаш дојди до некој турнир, ќе бранам за Прилеп. Тоа ти е како репрезентативен настап. Со вас сум во клуб.
Се извинувам за офтопик.
Овој Инзаги ќе биде опасен нема линиски судии , да му свират офсајдTи имам даено засега еден гол,ама изгледа ќе морам уште да ти давам!!![]()
Овој Инзаги ќе биде опасен нема линиски судии , да му свират офсајд, без проблем ќе ни шлупни еден хет-трик
![]()
Пази имаме судија колку што разбравЗнам и да глумамНајдобро знае NomoregameS za mojata глума!!
![]()
Naah,навива за Интер комшија ми еПази имаме судија колку што разбрав, да не извади од ракавот црвен картон и порано да си одеш дома ...
![]()
So mene 4 ama se nadevam ke ima povekeА колку сте засега кајганџии?