Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од овие сите последната вреди само, и за таа требало огинот подоле да биде за да фатиш повеќе од остатокот. Лисјата пред огинот баш и не се толку битниПрегледај го приврзокот 35807Прегледај го приврзокот 35808Прегледај го приврзокот 35809Прегледај го приврзокот 35810Прегледај го приврзокот 35811 Сликиве ги правев денес кај дедо ми во село, на еден рид отидов над селото...Имам 95 вкупно, али еве 5 само ќе ставам...Сликав со идиотот, само колку за информација....![]()
не сум и јас некој мајстор ама за овие слики не е некое оправдание тоа што си сликала со идиот.Прегледај го приврзокот 35807Прегледај го приврзокот 35808Прегледај го приврзокот 35809Прегледај го приврзокот 35810Прегледај го приврзокот 35811 Сликиве ги правев денес кај дедо ми во село, на еден рид отидов над селото...Имам 95 вкупно, али еве 5 само ќе ставам...Сликав со идиотот, само колку за информација....![]()
Од овие сите последната вреди само, и за таа требало огинот подоле да биде за да фатиш повеќе од остатокот. Лисјата пред огинот баш и не се толку битни![]()
WOW ова беше јако, некој се налути и не знае да прима критики![]()
реално и мене не ми влегува во око ни една од овие слики сега што ти се постирани и тоа сакаше да каже човекот а не да те омаловажи тебе лично и колку што го имам приметено донјас не вика треба вака или треба така да се направи туку само си кажува како он би направил да е на твое место а дали некој ќе го прифати тоа или не негово право.Не е точно...Разгледај малку низ темиве за фотографија да видиш дали не прифаќам критики...Дури и јас самата си барам негативно да ме критикуваат, ама со аргументи, а не некој што си замислил дека е ГУРУ во фотографирање да ја омаловажува мојата работа и креативност........
Кога веќе толку самоуверено изјавуваш дека моите слики не вредат, би сакала да ми образложиш со аргументи зашто така мислиш...Лош им е квалитетот, композицијата не им е добра или...???
А што се однесува до твојава есенска, како прво е со лош квалитет, а како второ ваква композиција со дрва, клупи и листови паднати, прави секој втор кога ќе се најде во некој парк...Не гледам никаква порака во твојата фотографија или пак нешто што би ми го привлекло вниманието да се загледам во неа...
Иако за вкусови не се дискутира, сепак ти кажав мое мислење...
Претпоставувам дека имаш појака опрема за фотографирање и искуство, али креативноста ти е сведена на минимум...
реално и мене не ми влегува во око ни една од овие слики сега што ти се постирани и тоа сакаше да каже човекот а не да те омаловажи тебе лично и колку што го имам приметено донјас не вика треба вака или треба така да се направи туку само си кажува како он би направил да е на твое место а дали некој ќе го прифати тоа или не негово право.
У денешно време сите имаат дигитален фотоапарат, а многумина и имаат некој си полу-професионален фотоапарат. И зашто има батерија и меморија бесконечна, секој штрака на сите страни од сите можни перспективи, и секако дека од 1000 фотографии, 3-4 ке бидат супер, плус малце едитинг на некој програм и ете ти про. Апаратите се целосно афтоматски, немора ни да имаш стабилна рака има афтоматски стабилизатори, има афтоматско фокусирање и други афтоматски инструменти. Затоа у ова време убава фотографија не ми значи ништо, повише ценам оние стари, кога некој ке појде со филм да слика и има 24-30 штракања и толку, па тука нема афтоматика.
Ја со мобилен телефон сони ериксон и камера од 3.2 мега пиксели правам професионална фотографија. И така....