Ејакулирање - место (и причини)

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Попрекрасно неможе да биде чувството и ја така викам, ајмо момци мензис у шишиња кока кола од 2 литра гратис +ддв... хаос од лаос работава, дајте мајку му глејте што пишувате има и деца што незнаат ќе земат со цел памет ќе се испонапијат мензис има да истурат црева, па згора ако имала и некоја кандида невестата или нешто инфекцииче со лесно нека му е....
Знаев дека не сме само ние тие што треба да голтаме :pos: Не ми се верува жими мајка дека и такво нешто ќе прочитав на форумов, па и дека чувството е прекрасно ме сруши, морав таблета да пијам :sick: А Луси, ако има момата некоја габичка, таман еден добар ручек може да се извади „габи во сос„ :pos:
Ми се згади упм...

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
На гради ми прави најмногу мерак и ја незнам зашто :)

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
зависи од позата која ја практивуваме во моментот..али најќејф ми праи на цицињата, газето, па до некаде и мешето..сакам и во уста аљи уште не сум имал прилика..и то..
--- надополнето: Nov 4, 2011 2:53 PM ---
зависи од позата која ја практивуваме во моментот..али најќејф ми праи на цицињата, газето, па до некаде и мешето..сакам и во уста аљи уште не сум имал прилика..и то..

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
кај прсне, таму... на патец, на тепих, на раме, на цице, на плешка, на врат, во око, на стомаче, на дланка, на подлактица, каде се не... :cautious:

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Нека не ми замерат припадниците на посилниот пол на форумов, али случајно ја ѕирнав темава и морам да кажам вака за себе - нема погадно нешто од сперма...
На бившиот мој му имав 100 пати речено - не дај Боже да ме прсне само по лице ќе му одлета главата...!!!
Гадлива сум по природа јбг...Се гадам и од себе си кога имам добиено, а камоли сперма да ми прсне на лице... :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Или да видам некој да плукне на улица, одма ми се гади...

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Нека не ми замерат припадниците на посилниот пол на форумов, али случајно ја ѕирнав темава и морам да кажам вака за себе - нема погадно нешто од сперма...
На бившиот мој му имав 100 пати речено - не дај Боже да ме прсне само по лице ќе му одлета главата...!!!
Гадлива сум по природа јбг...Се гадам и од себе си кога имам добиено, а камоли сперма да ми прсне на лице... :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Hehe :pos: te podrzuvam za ova

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
претеруваш, еве да се кладиме дека ако ти свршам в уста нема да ти биде гадно!
а ако повратиш ја ќе го излижам то повратеното со се сперма!

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Не најубо у шупак финиширај па нека го посере па тек тогаш излижи го посереното со се спермата :pos: де и ти не забегуј сеа па :tapp: доволно е офтролопик ;)

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Zamisli vaka da procita decko i te naoga i ti ja krsi glavata na sto dela ;) i ja polni tvojata usta so sperma

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
На ваков крајно вулгарен пост, за жал не можам да одговорам...

Kajgana Shop

На врв Bottom