Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паспарту

Гостин
Bexheti nigogas nemal nikakva funskija vo klubot,niti prestavnik na klubot vo OFS tetovo..Istiot toj bexheti bese vo ffm koga skendija go isfrlija od kup natprevaruvanjeto koga bez nikakvo obralozenie mu e navedeno deka treba da patuva vo kicevo za da igra so F.K TETEX..aj kazi mi ti koj bese bexheti,mozda poblizok ti e !!!
Ne mesaj ti licni interesi na individua so ime i interes na klub,grad pi i na drzava voopsto ...
хаха ок не бил ваш, сега се лични интереси, сигурно и против вас работел... Тој човек ве спаси од преселба во најнизок ранг 2-3 пати.

Чекам листа од тие 10тина стадиони кои ги репарирала државата...

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Абе Балтазар, спомна ти спортски сали погоре или слаб си со памтењето ?
Ако таа кај медицина ти е мала имаш поголема на спортски, која патем Е ГРАДСКА САЛА! И сам добро си свесен кој раководи со неа и како таа функционира, вклучително и Градскиот стадион во Тетово. Или ќе продаваш овде муда за бубрези?

Друга работа, кажи чиј стадион е обновен со државни средства, освен националната арена Филип II?
stadion vo Kratovo,Stadion Goce Delcev-Prilep,Stadion BOris Trajkovski -Skopje
stadion Mladost Strumica ..ovie da ne gi renoviraa i sredea od Gradka Optsina na istaknatite mesta !!!! Za arenata osven Drzavata isto i FFM ima davano sredstva..
Sala vo sportski vo bifsa YU-izgradena,ne investirano vise 20 godini rezultat=Zapustena
jas si zedov primer kade napomenav stadioni i sali..a za toa kaj se fakas ti,toa ne e moj problem !!!!
ako ti izgeda dobro togas Ok,ama Fakt e deka od ffm i drzavata za tetovo NISTO ( koja slucajnost,bas za TETOVO) nema sto da zboram jas povise imas,slikata govori sama....aj pozz, i nemoj da se palis odma , Ok

• Ми се допаѓа
Reactions: B92

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.713
stadion vo Kratovo,Stadion Goce Delcev-Prilep,Stadion BOris Trajkovski -Skopje
stadion Mladost Strumica ..ovie da ne gi renoviraa i sredea od Gradka Optsina na istaknatite mesta !!!! Za arenata osven Drzavata isto i FFM ima davano sredstva..
Sala vo sportski vo bifsa YU-izgradena,ne investirano vise 20 godini rezultat=Zapustena
jas si zedov primer kade napomenav stadioni i sali..a za toa kaj se fakas ti,toa ne e moj problem !!!!
ako ti izgeda dobro togas Ok,ama Fakt e deka od ffm i drzavata za tetovo NISTO ( koja slucajnost,bas za TETOVO) nema sto da zboram jas povise imas,slikata govori sama....aj pozz, i nemoj da se palis odma , Ok
Ај појасни малце, кој ги изградил горе споменатите стадиони?

А за салата у Тетово, обрати се на тој кој менаџира со неа и запрашај се зашто е таа запуштена.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
хаха ок не бил ваш, сега се лични интереси, сигурно и против вас работел... Тој човек ве спаси од преселба во најнизок ранг 2-3 пати.

Чекам листа од тие 10тина стадиони кои ги репарирала државата...
Za Skendija zboris ili za drugi Crveno-Crni..aj gledaj prvo da ne si se pobrkal :) navedov za stadioni ,pa izvoli demantiraj :)
--- надополнето: Nov 4, 2011 7:33 PM ---
Ај појасни малце, кој ги изградил горе споменатите стадиони?

А за салата у Тетово, обрати се на тој кој менаџира со неа и запрашај се зашто е таа запуштена.
Citaj so pisav ,REPARIRANI(ne izgradena,valda razlikuvas) !!!! a sto vo tetovo ima vlozeno a da e drzavno ????i prvo procitaj cell text vnimatelno potoa odgovori..

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.713
Za Skendija zboris ili za drugi Crveno-Crni..aj gledaj prvo da ne si se pobrkal :) navedov za stadioni ,pa izvoli demantiraj :)

Citaj so pisav ,REPARIRANI(ne izgradena,valda razlikuvas) !!!! a sto vo tetovo ima vlozeno a da e drzavno ????i prvo procitaj cell text vnimatelno potoa odgovori..
Добро бе, КОЈ ГИ РЕПАРИРАЛ?

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Добро бе, КОЈ ГИ РЕПАРИРАЛ?
valda Kratovcani so 2.000 naselenie,ili pak Prilep opstina - so najgolem drzaven dolg :) ili pak Belasica klubot za da igra vo vtora liga...:vozbud::vozbud:
tolku od mene,bidete pozdraveni,i malce porealno rabotite da gi gledame,sekogas tetovo e Slucajnost !!!!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.713
valda Kratovcani so 2.000 naselenie,ili pak Prilep opstina - so najgolem drzaven dolg :) ili pak Belasica klubot za da igra vo vtora liga...:vozbud::vozbud:
tolku od mene,bidete pozdraveni,i malce porealno rabotite da gi gledame,sekogas tetovo e Slucajnost !!!!
Прво и основно, збориш на памет.

Друга работа, единствена и основа причина затоа што е вака како што ти зборуваш се луѓето кои се ставени по некоја случајност да раководат со тие објекти. Направи проект, достави го до соодветна институција бори се за инвестиции и ќе добиеш.
У Тетово е обратна работа. Наместо среден подтрибински простор имаме перални, автомеханичарски гаражи, продавница за теписи и подни подлоги или доле на спортски мал милион трикотажи.

Трето, зашто да се троши на нешто што после прв првенствен натпревар ќе биде направено сол. И не еднаш, ова е практика секоја година најмалце по два пати годишно сме сведоци на вакво однесување.

Четврта работа е линкот кој го постави Паспарту погоре. Се донеле столчиња ама дотичниот господин кој ХЕЈ по некоја случајност е АЛБАНЕЦ си сакал да си прави профит.

И те молам, немој да кажуваш како во Тетово не се инвестирало воопшто и дека Тетово е слепо црево, зашто не е така.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.397
Поени од реакции
25.231
Вака се игра со срце, и цела екипа за публиката и цела публика кога ќе дава поддршка за играчите.
А протестот против управата заради неисплатени плати веќе СЕДУМ МЕСЕЦИ беше одржан во стилот на светските клубови, свртете на 0:45, сосема неочекувано.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Браво за Охриѓани. :) (y)
А и коментаторов е лудница :pos:

П

Паспарту

Гостин

Што треба да демантирам? За да демантирам треба да приложиш нешто, а ти кажа државата репарирала 10тина стадиони, па јас те прашав да кажеш кои се тие, и ќе ми одговориш ли?

Знам јас многу убаво што зборувам, тој е истиот човек што се закануваше дека Шкендија ќе игра заедно со косовските екипи и ќе направи приватна лига со екипите од тетовските села...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Сакате државава и федерацијава да уложат во стадионот во Тетово,да го репарираат,да го реновираат и да го направат како струмичкиот,како прилепскиот или како Филип Втори (сличен) така? Ај запрашај се ДАЛИ ГО ЗАСЛУЖУВАТЕ ВИЕ ТОА? Скандирања против македонскиот народ и држава,истакнување на албански знамиња во ТЕТОВО и Скопје ( против Партизан), симнување на МАКЕДОНСКО државно знаме од јарбол во Кичево,напад на судијата(кога му ја скапаа главата) пред коло две ли кога беше,инцидентот со Амбурет во тунелот пред некоја година... и ОДГОВОРИ МИ : ДАЛИ МИСЛИШ ОТИ ЗАСЛУЖУВАТЕ ДА ДОБИЕТЕ РЕНОВИРАЊЕ ОД СТРАНА НА ДРЖАВАТА!!!??!?!?

P.S 11ти Шкендија се игра од 11 бидејки од 13 ее зафатан стадионот од Беласица-Кораб. Ќе има ли балисти во струмица?

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Сакате државава и федерацијава да уложат во стадионот во Тетово,да го репарираат,да го реновираат и да го направат како струмичкиот,како прилепскиот или како Филип Втори (сличен) така? Ај запрашај се ДАЛИ ГО ЗАСЛУЖУВАТЕ ВИЕ ТОА? Скандирања против македонскиот народ и држава,истакнување на албански знамиња во ТЕТОВО и Скопје ( против Партизан), симнување на МАКЕДОНСКО државно знаме од јарбол во Кичево,напад на судијата(кога му ја скапаа главата) пред коло две ли кога беше,инцидентот со Амбурет во тунелот пред некоја година... и ОДГОВОРИ МИ : ДАЛИ МИСЛИШ ОТИ ЗАСЛУЖУВАТЕ ДА ДОБИЕТЕ РЕНОВИРАЊЕ ОД СТРАНА НА ДРЖАВАТА!!!??!?!?

P.S 11ти Шкендија се игра од 11 бидејки од 13 ее зафатан стадионот од Беласица-Кораб. Ќе има ли балисти во струмица?
ne, mnogu daleku e, ni se mrzi

П

Паспарту

Гостин

Државата освен на Градски во Скопје, на ниту еден друг нема цигла ставено... Сите се правени главно од донации на УЕФА/ФИФА.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Државата освен на Градски во Скопје, на ниту еден друг нема цигла ставено... Сите се правени главно од донации на УЕФА/ФИФА.
donacite UEFA I FIFA na FFM ,a potoa FFM na gradovite .. Prosta matematika ..a bidejki i ffm e drzavna institucija se e jasno..nema sto vise da se zamaram,ima fakticna sostojba so kazuva...
--- надополнето: Nov 5, 2011 12:17 AM ---

Sto da zasluzime be aloo!!?? Svesen si sto zboris?? Drzavnata kasa koga se polni ne te prasuva dali od istok ili zapad doagjat parite,pa taka treba i raspredelbata treba da bide(sto ne bilo i ne ee)..aj nemoj gluposti ovde molim te..ti ke presuduvas koj kako i sto zasluzuva !!!!
I ne mesaj skandiranja i incidenti so Renoviranje na stadion,epten smesnooo ispaga :) pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom