Xbox360 гејмери

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
А бе што е тоа 0800 фолдерот кај сите нови игри? Има имиџ фајл и тој другиот за режење и ова 0800. За што е?
Тоа е доказ дека ја ископирале.

Сите со 0800 фолдер се XGD3, значи треба да ги режете на новиот начин со Calculate Optimal во IMGBurn.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Излезе call of duty mw3 на торенти

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Му се појавува на некој друг Corrupted save file на battlefield 3?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Излезе и оваа игра, ја чекам откако ја најавија бидејчи трејлерите се многу јаки :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
ја проба некој модерн варфаир 3? ако ја проба кажете дали има кооператив мод како на мв2
Што да ја пробам, ајде дајте некој убав торент, дека сите кој ги најдов не одат над 40 кб/с

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Мене ми се симна играва, само што ја пробав. Незнам што да пишам, добро изгледа, само двајца утепав и изгсив, немам време сега, плус сакам бателфилд прво да ја завршам :)

Член од
26 ноември 2009
Мислења
89
Поени од реакции
4
Мене ми се симна играва, само што ја пробав. Незнам што да пишам, добро изгледа, само двајца утепав и изгсив, немам време сега, плус сакам бателфилд прво да ја завршам :)
Еј каспер ај види дали има коператив мод на мв3 многу ми е јак.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Не, ама па не играв многу зашо на Пц боље графика ми извади...
Е па јас неможам на РС, пошто у секој случај ќе ми биде полоша графиката :) Мене тоа ми се деси првиот ден и така првата мисија ми падна у вода па морав пак да ја играм, а уз игра некад ми кочеше па го инсталирав и второто ДВД па сеа некад засецнува али добро е.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Дечки значит ПОНЕДЕЛНИК , Alan Wake 2 :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ќе биде само xbox live но се знае некој месец подоцна и на двд ќе ја има :)
--- надополнето: Nov 3, 2011 11:05 PM ---
Еве и уште една убава вест, ја играв кај едно другарче и ми беше криво што ја немаме.

Но ете

http://xboxlive.ign.com/articles/121/1211544p1.html

Член од
26 ноември 2009
Мислења
89
Поени од реакции
4
Еве види на сликава, тоа првото мислам дека е тоа..?
Епа супер многу ми беше јак кооп модот на двојката само да го ципнам и ке фурам .
Абе џои не можам да те сватам шо сакаш да кажиш дека алан вејк 2 излегува понеделник ама само за мултиплеер?
--- надополнето: Nov 3, 2011 11:18 PM ---
Еве види на сликава, тоа првото мислам дека е тоа..?
Епа супер многу ми беше јак кооп модот на двојката само да го ципнам и ке фурам .
Абе џои не можам да те сватам шо сакаш да кажиш дека алан вејк 2 излегува понеделник ама само за мултиплеер?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
--- надополнето: Nov 3, 2011 11:18 PM ---

Не понеделник ќе прикажат трејлер, и играта нема да излегува на двд туку ќе може да се спушти само преку xbox live.

Kajgana Shop

На врв Bottom