Факултет за Електротехника и информациски технологии

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Абе ке може ли некој да ми казе кај да најдам распоред за лаб вежби за Алгоритми( АСП )
иначе јас сум на ики 2 година на финки и сеа заради работни обврски малце закаснив со идење на предавања а неможам на нет да најдам распоредот или не ми е денот мене или стварно е негде забутано
фала однапред
http://uploaded.to/file/rggrrxbq

Член од
18 декември 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
Здраво, да не му се наоѓа на некој случајно бројче од професор по Објектно-Ориентирани Системи такозвано ООС,да ми пушти во една порака?:D Фала однапред!:)

Член од
4 август 2011
Мислења
178
Поени од реакции
517
Колеги кај се наоѓа лабораторијата по електротехника?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Колеги кај се наоѓа лабораторијата по електротехника?
Во анексот :) :) Објектот што е спроти факултетот и по ходникот десно :)

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
Компјутерски мрежи, што и како се паѓа на колоквиум по овој зафркнат и интересен предмет? :vozbud::icon_mrgr:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
ај некој нека ми даде број од добар професор по структурирано.. не одам на предавање веќе втора година по тој предмет

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Ќе може ли некој да ми кажит зошто уште нема список на студенти кои презапишуваат предмет од прва година, зш (у пи*ку ма*ер :mad:) за една недела полагаме а не знаеме во која група...:(

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Ќе може ли некој да ми кажит зошто уште нема список на студенти кои презапишуваат предмет од прва година, зш (у пи*ку ма*ер :mad:) за една недела полагаме а не знаеме во која група...:(
види според презиме на која буква ти почнува втора трета.. и во таа паралелка си со тие професори.
--- надополнето: Nov 2, 2011 12:05 PM ---

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
Некој да се изјасни дали има курс по линеарни трансформации на Ле Финки :) или на новиот портал на ФЕИТ за студенти?
Го презапишувам овој предмет, на настава не одам, на аудиториски исто така... сосема оправдано е! Све си знам и ги имам сите материјали од лани. :pos: Само ме интересира како можам да сум во тек со овој предмет без да доаѓам на настава. :D
Или сите известувања и резултати од колоквуми се на огласна табла пред кабинетот на професорот (во мојот случај професорката), уште како пред ерата на интернетот? :D
Help girls&boys! :)

A

apidrone

Гостин
Некој да се изјасни дали има курс по линеарни трансформации на Ле Финки :) или на новиот портал на ФЕИТ за студенти?
Го презапишувам овој предмет, на настава не одам, на аудиториски исто така... сосема оправдано е! Све си знам и ги имам сите материјали од лани. :pos: Само ме интересира како можам да сум во тек со овој предмет без да доаѓам на настава. :D
Или сите известувања и резултати од колоквуми се на огласна табла пред кабинетот на професорот (во мојот случај професорката), уште како пред ерата на интернетот? :D
Јас колку што гледам има курс за тој предмет на порталот на ФЕИТ.
--- надополнето: Nov 2, 2011 4:58 PM ---
--- надополнето: Nov 2, 2011 4:59 PM ---

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
--- надополнето: Nov 2, 2011 4:58 PM ---

--- надополнето: Nov 2, 2011 4:59 PM ---

Ај уште еднаш :D

Kajgana Shop

На врв Bottom