Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ке може ли некој да ми казе кај да најдам распоред за лаб вежби за Алгоритми( АСП )
иначе јас сум на ики 2 година на финки и сеа заради работни обврски малце закаснив со идење на предавања а неможам на нет да најдам распоредот или не ми е денот мене или стварно е негде забутано
фала однапред

http://uploaded.to/file/rggrrxbq

Здраво, да не му се наоѓа на некој случајно бројче од професор по Објектно-Ориентирани Системи такозвано ООС,да ми пушти во една порака?:D Фала однапред!:)

Колеги кај се наоѓа лабораторијата по електротехника?

Колеги кај се наоѓа лабораторијата по електротехника?

Во анексот :) :) Објектот што е спроти факултетот и по ходникот десно :)

Компјутерски мрежи, што и како се паѓа на колоквиум по овој зафркнат и интересен предмет? :vozbud::icon_mrgr:

ај некој нека ми даде број од добар професор по структурирано.. не одам на предавање веќе втора година по тој предмет

Ќе може ли некој да ми кажит зошто уште нема список на студенти кои презапишуваат предмет од прва година, зш (у пи*ку ма*ер :mad:) за една недела полагаме а не знаеме во која група...:(

Ќе може ли некој да ми кажит зошто уште нема список на студенти кои презапишуваат предмет од прва година, зш (у пи*ку ма*ер :mad:) за една недела полагаме а не знаеме во која група...:(

види според презиме на која буква ти почнува втора трета.. и во таа паралелка си со тие професори.
--- надополнето: Nov 2, 2011 12:05 PM ---

Некој да се изјасни дали има курс по линеарни трансформации на Ле Финки :) или на новиот портал на ФЕИТ за студенти?
Го презапишувам овој предмет, на настава не одам, на аудиториски исто така... сосема оправдано е! Све си знам и ги имам сите материјали од лани. :pos: Само ме интересира како можам да сум во тек со овој предмет без да доаѓам на настава. :D
Или сите известувања и резултати од колоквуми се на огласна табла пред кабинетот на професорот (во мојот случај професорката), уште како пред ерата на интернетот? :D
Help girls&boys! :)

Некој да се изјасни дали има курс по линеарни трансформации на Ле Финки :) или на новиот портал на ФЕИТ за студенти?
Го презапишувам овој предмет, на настава не одам, на аудиториски исто така... сосема оправдано е! Све си знам и ги имам сите материјали од лани. :pos: Само ме интересира како можам да сум во тек со овој предмет без да доаѓам на настава. :D
Или сите известувања и резултати од колоквуми се на огласна табла пред кабинетот на професорот (во мојот случај професорката), уште како пред ерата на интернетот? :D
Јас колку што гледам има курс за тој предмет на порталот на ФЕИТ.
--- надополнето: Nov 2, 2011 4:58 PM ---
--- надополнето: Nov 2, 2011 4:59 PM ---

--- надополнето: Nov 2, 2011 4:58 PM ---

--- надополнето: Nov 2, 2011 4:59 PM ---

Ај уште еднаш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom