Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе уживајте ке се среди се Барса е најака се виде претходната година ке се види и оваа!!!! :wink::wink::wink:

Коа го про4итав ова видов и дека Ето нешо многу се разлигавил и мн бара ќе го поремети овој договор осеќам!!!:nerv::nerv::nerv:

Zlatan nema da igra na sledniot priatelski protiv Club America dobra vest za nas:pipi:

Mourinho go ubeduva Eto'o

Ibrahimovic ne zapira prasajki za Pep,za igrata na Barsa,za toa kako ke go ocekuvat koa ke stigni vo Barcelona-Top secret na EMD

10 fudbaleri od Barcelona B deneska gi pomina medicinskite testovi,i od utre ke se priklucat na podgotovkite na prviot tim na Barsa.
Stanuva zbor za desnite bekovi Martin Montoya(18) i Albert Dalmau(17).Centralnite bekovi Marc Muniesa(17) i Andreu Fontas(19).Leviot bek Victor Espansandin(24),centralniot defanzivec Jose Rueda(21),centralniot napagac Jonatan Dos Santos(19),krilnite Jeffren(21) i Gai Assulin(18),i napagacot Ruben Rochina(18)

Пеп изгледа смета на Муниеса како замена за евентуална повреда на Алвес. Сите го рангираат многу високо, незнам што ќе излезе од него. Демек одличен играч бил. Верувам дека е така со оглед дека излегол од нашата школа и сакам да продолжи уште некоја година во Барса и да се докаже на тренерите и на фановите.

Ето и бара на Барса 15 милиони за раскин на договорот. Што му е на нездравиов?

Тоа е според АС... Madrid based daily. Enough said.

Додека не излезе од извори блиски до Барселона (Спорт и ЕМД) не верувам:pipi:

Пак со глупите македонски веб страни.

10 милиони и не е толку многу со оглед н тоа дека Ето зима 9 милиони во Барса, а Ибрахимович зима 12 милиони во Интер.

Нема врска дека Морати не сака да му плати 10 милиони тоа е чиста измислица на 24fudbal.com.mk, ама сигурно ќе преговара и ќе проба да ја намали таа цена.

зависи како гледаш на работите , со оглед на даноците кои треба да се платат ибра зима околу 8,5 - 9 мил. евра . е сега проблемот ако ето бара чиста плата од 10 мил евра , тогаш веќе имаме проблем. иако не сакам ибра да си оди сепак оваа понуда 40/46/48 мил. (колку и да се ) + ето + хлеб е предобра да се одбие.

зависи како гледаш на работите , со оглед на даноците кои треба да се платат ибра зима околу 8,5 - 9 мил. евра . е сега проблемот ако ето бара чиста плата од 10 мил евра , тогаш веќе имаме проблем. иако не сакам ибра да си оди сепак оваа понуда 40/46/48 мил. (колку и да се ) + ето + хлеб е предобра да се одбие.
Ибра зема нето плата значи чисти 12 мил + 1,5 мил премија.Договорот на ибра со Интер 5 годишен е најголем во историјата на фудбалот и е 100 милиони евра плата+даноци

Ибра зема нето плата значи чисти 12 мил + 1,5 мил премија.Договорот на ибра со Интер 5 годишен е најголем во историјата на фудбалот и е 100 милиони евра плата+даноци

:bravo:

Ако Ето бара чиста плата од 10 милиони и те како може Интер да си ја дозволи и ќе си ја дозволи ако Ето не прифаќа ништо помалку.

Иако мислам дека платата ќе му биде 9.5 милиони (1 милион повеќе од Барса) + 2.5 милиони бонуси (зависно од настапи/голови/трофеи).

Интер се поголеми губитници ако трансферот не помине во овој момент. Како ќе реагира Ибрахимович на фактот дека сите решија да го продадат?

Ибра е многу послаб ментално од Ето. Ето може да игра перфектно дури и кога знае дека тимот бара замена за него (како цела оваа сезона).

Ако пропадне зделката Ето ќе ја изигра добро последната сезона за Барса за да може да бара голема плата од следниот тим за кој ќе игра,

Ибра има уште 4 години од договорот. Може да изгуби секаква желба да игра за Интер и да се курца, а сепак да ги дере до гола кожа.

Морати е свесен за тоа, исто како и Мурињо, така да ќе направат се што е можно за да успее овој трансфер и нема да дозволат финансиските барања на Ето да го уништат трансферот (се додека не се претерани).

Cudna mi e rabotata vo vrska so Eto i Ibrahimovic,a dali ke dojde do konecen dogovor izgleda ke se znae narednive denovi :raz:

Ако Ето бара чиста плата од 10 милиони и те како може Интер да си ја дозволи и ќе си ја дозволи ако Ето не прифаќа ништо помалку.

Иако мислам дека платата ќе му биде 9.5 милиони (1 милион повеќе од Барса) + 2.5 милиони бонуси (зависно од настапи/голови/трофеи).

Интер се поголеми губитници ако трансферот не помине во овој момент. Како ќе реагира Ибрахимович на фактот дека сите решија да го продадат?

Ибра е многу послаб ментално од Ето. Ето може да игра перфектно дури и кога знае дека тимот бара замена за него (како цела оваа сезона).

Ако пропадне зделката Ето ќе ја изигра добро последната сезона за Барса за да може да бара голема плата од следниот тим за кој ќе игра,

Ибра има уште 4 години од договорот. Може да изгуби секаква желба да игра за Интер и да се курца, а сепак да ги дере до гола кожа.

Морати е свесен за тоа, исто како и Мурињо, така да ќе направат се што е можно за да успее овој трансфер и нема да дозволат финансиските барања на Ето да го уништат трансферот (се додека не се претерани).

Fantasticna analiza:smir: nema sto da se dopolni

Cudna mi e rabotata vo vrska so Eto i Ibrahimovic,a dali ke dojde do konecen dogovor izgleda ke se znae narednive denovi :raz:

utre ke se znae,zatoa sto utre agentot na eto se srekava so inter,a toj na ibra so barsa,taka da utre ke se znae konecniot epilog

Ibrahimovic vo sekoj klub se zadrzuvase 3 ili 2 sezoni
1999–2001 Malmö 40 (16)
2001–2004 Ajax 74 (35) 2004–2006
Juventus 70 (23)
INTER 2006–

I ne go prodava timot sam si izrazuva zelba za drugi predizvici

Првиот Болд. Како може Интер да биде губитник ако не се реализира трансферот кога во прашање е најдобриот напаѓач во светот. Интер сака да го задржи Ибра, Ибра сака да си оди и сите преговарања се само за да му се исполни желбата на Ибра. Ако трансферот не успее, Ибра ќе си се помири со желбата дека Барселона не вложила доволен напор да го ангажира. Пошто Ибра сам вели дека е најдобар игрч за него треба да се плати 90 милиони евра ако Барса не сака да одви тоа значи дека Барса не се труди доволно. Според твојата логика, Јунајтед направи топ потег што го продаде Роналдо, или пак Милан направи уште подобар потег што го продаде Кака.

Вториот болд. Ибра ќе го качи Ето на грб и ќе даде повеќе погодоци од Ето во Ла Лига. Затоа можеш да сањаш дека Ето во моментов е подобар. Ибра игра во првенство каде што се игра Катанаџо, каде што има милион тактики и пред се помалите екипи се бранат со по 10 играчи и успева да даде по 20-25 погодоци. Да не збориме за соиграчите што ги има во Интер и оние што го чекаат во Барселона а што го има Ето сега. Ибра има два пати подобар дриблинг, два пати е подобар во играта со глава и има два пати посилен и попрецизиен удар од Ето. Ето има само брзина и ништо повеќе во споредба со Ибра. Ибра следната сезона можеби ќе се прилагодува, може ќе му требааат два, месеци, три пет, после тоа има да ги кине противничките мрежи. Еден Ларсон правеше парче во Барса не па Ибра.

Третиот Болд. Да бе ова е маалски фудбал па ќе се курца и нема да игра добро. Ова Вардар и Работнички е па ќе изиграва манекен на теренот.

Четвртиот болд. Ниту Морати ниту Мурињо нема да прават се за да се реализира трансферот. Ќе сторат онолку колку што им одговара. Ако биде биде ако не не. Не е Интер тој што очајно Бара нов напаѓач и сака да се ослободи од постоечкиот. Во таа улога се наоѓа Браса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom