Економски факултет (reloaded)

Член од
16 октомври 2010
Мислења
72
Поени од реакции
9
Зарем има резултати менаџмент? Да знаев дека толку брзо ќе ги прегледа...ќе останев на факс.
Ај некој нека фотне ако може...нека има милост за тие од другите градови :).

И границата за минење...колку е?

X

xtazy

Гостин
Jas polagav pred 2 godini,i ako ne e nisto smeneto od togas,se ke bide na zaokruzuvanje i so po eden tocen odgovor,nema sto da se plasite od trgovsko,toj e najlesniot predmet so koj sum se soocil vo izminative 3 godini :D ,se uci za 1 den ako ne te mrzi :D
знам дека е лесно, материјава ми е позната од 2ра год средно :) фала ти на одговорот

S

Sheldon Cooper

Гостин
За колку време отприлика се истакнуваат резултати? Конкретно за сметководство ме интересира, утре полагаме па би биле готови резултатите до петок?

M

Mario Gómez

Гостин
За колку време отприлика се истакнуваат резултати? Конкретно за сметководство ме интересира, утре полагаме па би биле готови резултатите до петок?
Лееј колку сакам да полагам трговско и сметководство пак...

Член од
23 август 2010
Мислења
37
Поени од реакции
1
Знае ли некој на кејсовите денеска што се паднаа 1ва група кои беа точни одговори?

Член од
16 октомври 2010
Мислења
72
Поени од реакции
9
Од она што јас мислам...и што споредив со останати колеги...првиот под „б“, вториот „б“ и „г“ (она со број на менаџери). Па...ваљда не би можеле до толку сите да згрешиме...или?

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Зарем има резултати менаџмент? Да знаев дека толку брзо ќе ги прегледа...ќе останев на факс.
Ај некој нека фотне ако може...нека има милост за тие од другите градови :).

И границата за минење...колку е?
Резултати има само за тие од 8.30 , а за тие од 10.30 ке има утре.
Границата е 51 поен.

Член од
18 октомври 2011
Мислења
166
Поени од реакции
78
Првите 2 незнам али Ангиски 1 се на заокружување 50 прашања само од скриптата.
И нема од 3 можни одговори 3 точни туку само по 1 :) позз
Денес ја купив книгата од либро 170 страни има. Пишува прв дел, цела е за коловиум? Ти напиша скрипта, каде има? Прашав во либро немаат.

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Денес ја купив книгата од либро 170 страни има. Пишува прв дел, цела е за коловиум? Ти напиша скрипта, каде има? Прашав во либро немаат.
Од либро е скрпита книга сеедно... кога ќе видиш колкава е економијата ова ми дојде како скрипта... :)
А за колоквиум ти е до 41 страна

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
Колеги ако може некој кој ке оди попладне на факултет или утре за резултатите менаџмент од 10 30 што полагавме да ги слика ако сака мислам кој е од Скопје да не одиме само за тоа :D

Член од
16 октомври 2010
Мислења
72
Поени од реакции
9
Резултати има само за тие од 8.30 , а за тие од 10.30 ке има утре.
Границата е 51 поен.
Сигурно за границава? Зарем не постои барем мала надеж дека ќе ја симне, ко што направил лани?

Kajgana Shop

На врв Bottom