Themacedon
ViXa
- Член од
- 16 август 2009
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 75
ме интересира кои документи се потребни при регистрација на НВО и колку чини вкупно регистрацијата.....значи со печат и штембил....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чини околу 12.000, ќе си одиш во централен регистер на Македонија и точно ќе прашаш кои документи требаат повеќето документи знам кои се меѓутоа најдобро е да си прашаш таму точно ќе те посочат.
А зошто ќе биде невладината и како ќе се финансира?
Ќе продава семки на плоштад преку ден....а навечер ќе биде претседател на НВО.
И ти па...какво ти е ова прашање...кој е будала да ти го открие "светиот грал".![]()
е па ако е нормална каква што треба да е невладина има неколку начини на финансирање добро познати на сите, а ако е невладина за перење пари и партиска невладина за парите кои се наменети за невладини за се претопуваат во партиските каси тогаш да нема да ми одговори![]()
Контактирај адвокат/адвокатска канцеларија, скоро сите вршат регистрација на правни субјекти. За документи имаш на сајтот на Централен Регистар.ме интересира кои документи се потребни при регистрација на НВО и колку чини вкупно регистрацијата.....значи со печат и штембил....
ќе се финансира со членувања...и со донации и спонзорстваЧини околу 12.000, ќе си одиш во централен регистер на Македонија и точно ќе прашаш кои документи требаат повеќето документи знам кои се меѓутоа најдобро е да си прашаш таму точно ќе те посочат.
А зошто ќе биде невладината и како ќе се финансира?