Регистрација на НВО

• Креатор на темата Креатор на темата Themacedon
  • Време на започнување Време на започнување

Themacedon

ViXa
Член од
16 август 2009
Мислења
154
Поени од реакции
75
ме интересира кои документи се потребни при регистрација на НВО и колку чини вкупно регистрацијата.....значи со печат и штембил....

Чини околу 12.000, ќе си одиш во централен регистер на Македонија и точно ќе прашаш кои документи требаат повеќето документи знам кои се меѓутоа најдобро е да си прашаш таму точно ќе те посочат.
А зошто ќе биде невладината и како ќе се финансира?

Чини околу 12.000, ќе си одиш во централен регистер на Македонија и точно ќе прашаш кои документи требаат повеќето документи знам кои се меѓутоа најдобро е да си прашаш таму точно ќе те посочат.

Ќе продава семки на плоштад преку ден....а навечер ќе биде претседател на НВО.

И ти па...какво ти е ова прашање...кој е будала да ти го открие "светиот грал".:sneaky:

Ќе продава семки на плоштад преку ден....а навечер ќе биде претседател на НВО.

И ти па...какво ти е ова прашање...кој е будала да ти го открие "светиот грал".:sneaky:

е па ако е нормална каква што треба да е невладина има неколку начини на финансирање добро познати на сите, а ако е невладина за перење пари и партиска невладина за парите кои се наменети за невладини за се претопуваат во партиските каси тогаш да нема да ми одговори :)

е па ако е нормална каква што треба да е невладина има неколку начини на финансирање добро познати на сите, а ако е невладина за перење пари и партиска невладина за парите кои се наменети за невладини за се претопуваат во партиските каси тогаш да нема да ми одговори :)

А ти познаваш некоја НВО која што не е сомнителна во финансирањето???

За што би служеле инаку...или уште веруваш во демократските догми.

ме интересира кои документи се потребни при регистрација на НВО и колку чини вкупно регистрацијата.....значи со печат и штембил....
Контактирај адвокат/адвокатска канцеларија, скоро сите вршат регистрација на правни субјекти. За документи имаш на сајтот на Централен Регистар.

ќе се финансира со членувања...и со донации и спонзорства :)

фала за информациите на сите!

а која е целта и за што ќе биде невладината, имаш одлучено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom