Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Го сакаш дресон со кој го дадов голон вчера,море?Го сакам.Епа нема:D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Падна Левантее ... сега сме сами Јас и ти моја драга Фарса да се потиснимее , да го примиш дури ти оди .. јас да бегам напред а ти до пролет да трчаш по мене .... со љубов твојот е**ч ♥ Реал ♥

:pos::pos::pos:

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
This been posted in a RM canteranos forum:
“Yesterday I was walking around after lunch and stayed a while to watch a football game at Majadahonda: Rayo Majadahonda v Canillas. When the referee blew the final whistle, I saw the kids (who had no more than 10-11 years) beginning to call another ”bastard”. Then I heard how this kids started shouting to another kid “That portuguese, what a son of a bitch is” and repeated several times and pushed this kid. Well, you can imagine to who were these ”songs”, they were to Mourinho’s son. The kid went into the locker room crying, and there, people said, they kept pushing him.
This is regrettable. And is not the first time that happens to him. What a pity.”

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Епа после ќе си отишол, е не ќе седе у мадрид :)

A

apidrone

Гостин
Со Осасуна напладне ќе играме :pos: А сеа читам нешо и Ел Класико можно е да биде напладне.

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Se vrakam po kratka pauza,HALA MADRIDDDDDD.
Gledam onie ciganite od katalonija se dignale,a onoj kepecot misli deka e gospod go fatam go pretepam mamu mu ebe*.A i Rivaldo ne im e nesto posebno ama znam deka sme i taka kje ostanime HALA HALA Ronaldo Hala Zidane

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Со Осасуна напладне ќе играме :pos: А сеа читам нешо и Ел Класико можно е да биде напладне.
Па оти фарса играла тој период светки куп нешо така и затоа ќе се игра од 12 мислам, за да имале повеќе време :D

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ако се деси ова ќе биде чисто ради тешките пари кои ќе бидат фрлени од Азијците.
Одсекад сум сакал Ел Класико попладне ко во Премиер Лига.Уште и да е сабота.Најдобар почеток на викенд.Ама пошто не сме навикнати сепак и нема да ја има таа еуфорија која би ја имала во 20/22 часот.

Kajgana Shop

На врв Bottom