Bloodline Champions

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Играва ја играм подолго време (можеш и горе импресии да видиш)
Моментално повеќе се фокусирам на CoD4, но доколку сакаш, адд ме на XFire, ќе изиграме некоја..

XFire e neshto u stilot na Garena !?!
Zsh momentalno i jas igram CoD4...

XFire e neshto u stilot na Garena !?!
Zsh momentalno i jas igram CoD4...
не, xfire е само евиденција за играње и + е-социјализација, самата игра си има Match-up систем така да нема потреба од гарена
едит: ја симнав, ја играв - ми здосади

Пред некое време за играва излезе „expansion“ наречен Dawn of Relics каде што направија доста измени. Сега може да се прават некои измени на атрибути на bloodlines со traits and medallions, што најлесно би се споредило со таленти и гемови на WoW...Можете да си го наместите bloodline-от да ви одговара на вашиот стил на играње..

20110913_traits_medallions.png

Исто така вчера ја ставија играва на Steam (клик). Бесплатна е, околу 900 мб, вреди да се проба (обавезно за секој што играл WoW Arena некогаш).

Значи може да пуштам стим на кој немам купено ни една игра да ја симнам фор фрее и да ја играм без клучови и шит?

Значи може да пуштам стим на кој немам купено ни една игра да ја симнам фор фрее и да ја играм без клучови и шит?
Да... Играта си беше бесплатна и порано, само што сега ја додадоа и на стим... Само на steam отвори во Store, оди надолу и ќе ја видиш играва во New releases. Стисни на неа, оди надолу и Install game и ќе почне да ја download-ира.

Јас ја видов денеска иста како Wow arena od warcraft 3 e , а таа многу ја играв оваа утре ја симнувам и ја играм, ако има некој од тука да играме заедно нека пише

Јас сега ќе ја симнам да видам шо чудо е

Едит: не можам да ја најдам на стим :(

e фала бива од таму сеа ја симнувам :)

Абе замре темава џабе ме натеравте да ја симињам... ајде да се збереме да изиграме една

Абе замре темава џабе ме натеравте да ја симињам... ајде да се збереме да изиграме една

чекај некој ден да ги научам хероиве различни се од вов арена, па ке играме

Го игра некој уште чудово, јас немам играно можеби повеќе од година дена. Има нови херои?
Favourte char: Igniter :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom