Тестови за бременост

• Креатор на темата Креатор на темата KaPsa
  • Време на започнување Време на започнување
Шансите се многу мали но постојат. Користете куртон и спијте мирно. Не верувај во картата дека си стерилна.

abe deca deca :)
zosto ne koristite kondomi da ve prasa covek,barem mirno ke si spijte posle :)

Освен моќта да кажат дали сте бремени или не, имаат и друга моќ.
Многу блиска другарка :) има правенo 3 пати кога и каснело преку 15 денови и одма после правење другиот ден и доаѓало.

Еднаш ај, двапати ајде коинциденција, ама трипати? Чудно. :)

Освен моќта да кажат дали сте бремени или не, имаат и друга моќ.
Многу блиска другарка :) има правенo 3 пати кога и каснело преку 15 денови и одма после правење другиот ден и доаѓало.

Еднаш ај, двапати ајде коинциденција, ама трипати? Чудно. :)

Мене истото ми се има случено двапати и тоа истиот ден откако ќе го направам тестот ми доаѓаше. Тоа е најверојатно заради стресот, коа ќе напраиш тест и ќе видиш дека нема ништо малце се опушташ нервозата се намалува...

Ја пробав да го решам пред некој ден,ама заглавив на 4-то прашање:kesa:

Дали тестот точно покажува другиот ден после сексот?

Сакам да прашам како се викаат таблетите за против бременост и до колку часа дејствуваат... Ако има некој искусен нека ми се обрати итно.... :)

како што имам читано се викаат norlevo и се некаде 500 ден, мислам дека се купуваат со рецепт од доктор..сепак не ме земај за збор.

Мислиш на норлево, апчето што се зема по ризичниот однос?

да да веднаш по ризичниот однос, најефикасни се во првите 24 часа, а се земаат најкасно до 72 часа по ризичниот однос.

Абе ај со ова глупиве прашања....НА АПТЕКА ТИ ЛИЧИ ОВА?
Од кај да знајме ние овде што апчина какви има што има.
Појди таму во аптека прашај си....си еб*вал некоја а ти е страв да прашаш во аптека какви апчина има за против бременост. Шо маз си ти..оди ај таму прашај нема овде доктори нема лекари, башка кој се разбира овде...наместо за живот помалце, ќе добијаш живот појќе!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom