- Член од
- 29 април 2010
- Мислења
- 1.123
- Поени од реакции
- 170
Не е ланската Рома оваа,ги нема Вучинич,Менес,Тоти,Рисе,и секако Мексес кој не отепа ланиА јас паметам дека од 2005 ги немаме победено на гости
Не е ланската Рома оваа,ги нема Вучинич,Менес,Тоти,Рисе,и секако Мексес кој не отепа ланиА јас паметам дека од 2005 ги немаме победено на гости
Сепак уште го имаат БориелоНе е ланската Рома оваа,ги нема Вучинич,Менес,Тоти,Рисе,и секако Мексес кој не отепа лани
Најдобро Алегри да не руши концепција.Нека го осттваи овие што се сега зошто има резултати!!Сидорф се опоравил од повредата на коленото, ама ќе го пропушти мечот против Рома. Најверојатно ќе настапи против БАТЕ Борисов од 4. коло во Лигата на шампионите.
Знае ли се кој ќе биде судија?? Нем онај братучедо на Тоти Тогај обавезно 1 црвен и пенал ќе имаЗамброта не се појавува за џабе... мислам утре он ќе улета прва
Иначе... што се однесува за Рома..нема по мистериозна екипа во калчово за нас во последниве 10 години ..
Во последни две години памтам две работи поврзани со нив
1. Со пораз од нив го испративме Паоло од Сан Сиро (ова ме курчи)
2. Славевме титула на Олимпико против Рома (ама само нерешено изигравме и ова е курчи)
Да ни ја упропасти играта ..Ако имаме резултат па тогаш нека го стави Сидорф
Кој сака нека суди само не онај братучедо на ТотиСудија е Antonio Damato
Баш сега отворив да видам... Судијава не е баш сајен за Милан 4 победи 2 нерешени 3 порази ... а башка тоа што не жали да дава картони... Му има здрвено црвен на Фламини пред пред 2 сезони последна утакмица
Рома нема лоша статистика со него 9 победи 2 нерешени 2 порази... Ја судел лани во Милано кога изгубивме од Рома... Иначе боде во очи една утакмица што им има судено... Рома 1-2 со Сампдорија Касано Сторари и Пацини им ја земаа титулата на Рома
Да нагази на топка и да ја умртви играта,а не да ја упропасти.Кога имаш водство и кога сакаш да ја умртвиш играта стај го Сидорф подобар од него во таа работа не постои.Да ни ја упропасти играта ..
И без Сидорф ни иде добро . .така да не ни треба . . Ние не треба да ја смируваме играта . .треба да напаѓаме, да даваме се повеќе голови , како на последните утакмици . .Да нагази на топка и да ја умртви играта,а не да ја упропасти.Кога имаш водство и кога сакаш да ја умртвиш играта стај го Сидорф подобар од него во таа работа не постои.