Олимпија
Македонија во срцето!!!
- Член од
- 26 март 2008
- Мислења
- 5.624
- Поени од реакции
- 9.146
Зошто не си поразговарала со дечко ти дека ти пречи лајкнувањето на песни од други женски битија? Вие сте имале проблем со комуникација, а не со ФБ. Може сте имале врска како од "бајки", ама сте заборавиле на искреност, доверба,разговор. Колку е крив дечко ти, толку си и ти крива. Проблем не се решава со инает и правење на исти работи што пречат, туку со комуникација и разбирање. Ако те сакал толку многу, како шо сакаш да ни прикажеш-не би те лажел за банална работа, ако си го сакала толку многу за да излезеш поштена у причава, немало да најмуваш пријатели да му бришат профил, туку ќе си му кажела дека тоа ти пречи.Здраво.
Со дечко ми бевме заедно 2 и пол години се беше супер. Никогаш се неавме скарано изгледаше дека врската како да е од бајките. Го сакам премногу бев подготвена се да направам за него а и тој за мене. Решивме и двајцата да немеме профили на ФБ. После месец дена тој не направи лажен профил на ФБ и почна да остава лајкови и песна на други женски. Кога дознав бев многу бесна на тоа. Го вратив мојот стар профил и му пратив покана за пријател тој не прифаќање ми викаше дека нема потреба и дека немало ништо во тој профил. Од тогаш почнаа кавгите. Бев многу повредена од тоа што таму ги собира сите а мене ме отфрла. Наредив на едни другари и му го избришаа профилот, така се случуваше едно 5-6 пати. И на крај тој дозна дека сето тоа сум го јас направила и беше премногу лут и веќе си нашол сведоци за да ме пријави во полиција. Сведоците ќе му биле мои некогашни другарки, се заканувал преку други дека ќе ме тепа. Од тогаш замина без збор. Премногу сум повредена од него, тој ме правеше будала, ме стави на второ место, поважно му беше една обична веб страна на интернет. Секогаш кога ќе го сретнаме се разминуваме како никогаш да не сме се знаеле. Само ги наведнуваме главите и се одминуваме. Понекогаш посакувам да отидам кај него но премногу сум горда за да му се молам. Поминаа 6 месеци сегасака се да биде како порано но не знам дали воопшто заслужува да му простам.
Заборави го и ти него и тој тебе. Секој нека си тргне по својот пат, а каков ќе биде тој одлучувате вие самите.