Фан клуб: Работнички

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
za da uchestvuvash vo jadranska liga treba da imash titula neznam dali znaesh? :))))) inache jane beshe izbrkan od mzt kako kuche a gineshe za mzt i bez pari ima igrano i ja kraj go izbrkaa:) epa zatoa kje vidish jane ovaa godina kako kje si se raduva na titula :)
Кажи ми која година има играно Јане без пари во МЗТ?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.135
Поени од реакции
46.150
Победа на сила против АБА, Тасовски цар, Јане одлично деби, ама останува она грдо чувство дека тимов лошо е координиран од клупа, ах Србо Србо ...

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Околу утакмицата: Јане одлична замена за Мираковски. Дебито не можеше ни да посака да му биде подобро. Клучна тројка која го смени текот на целиот натпревар. За Тасевски немам зборови :cuc:

Околу навивањето: (y) :cuc: :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Абе па нели од 19 часот е, ем побрзав да стасам и гледам 3/4 се игра... Јане даде клучни поени во финишот, исто така и Тасовски, колку што гледав јас... Брендон Кол ми изгледа доста моќно, ама и фолирант тежок е изгледа :D

Браво и за навивањето, добра бројка, а посебно ми се допадна таа последната песна, ептен добар ритам има, ако има клип од неа, ставите да ја слушнам пак :D

M

marko 1996

Гостин
Абе па нели од 19 часот е, ем побрзав да стасам и гледам 3/4 се игра... Јане даде клучни поени во финишот, исто така и Тасовски, колку што гледав јас... Брендон Кол ми изгледа доста моќно, ама и фолирант тежок е изгледа :D

Браво и за навивањето, добра бројка, а посебно ми се допадна таа последната песна, ептен добар ритам има, ако има клип од неа, ставите да ја слушнам пак :D
Кажи бар дел од текстот :) Иначе се покажа какво засилување е јане у клучни моменти дае 2-3 тројки , утакмицава можам да кажам дека беше добра се на се, да се поправеше малце одбрана и да му тргнеше малце на Кол ке беше друго:) Тасовски немам што да кажам за играчот гази дечкото. Навивање можам да кажам повеќе од солидно. Добра кореографија извадија. Се на се топ утакмица.

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84

Јане Петровски не го крие задоволството по дебито со победа во дресот на Работнички. Екипата од „Градски парк“ на дуелот со АБА Струмица стигна до својот прв триумф во домашното првенство, а токму Петровски беше една од клучните фигури во пресвртот откако струмичани влегоа со предност во последната четвртина. Долгогодишниот капитен на МЗТ Скопје веднаш почна да ги импресионира фановите на својот нов клуб, откако постигна осум поени во последните три минути и заедно со Тасовски беше меѓу најзаслужните за првата победа на Работнички сезона.

Сметам дека триумфиравме во слаба игра, што е доказ дека Работнички има победнички дух. Многу е важно тимовите да победуваат и кога не играат најдобро, а Работнички го поседува тој квалитет. Задоволен сум од победата и верувам дека со неа ќе тргне и серијата позитивни резултати за мојот тим. Лично сум задоволен од она што го прикажав ако се знае дека ова ми беше само прв меч за Работнички. Сметам дека ќе ми биде потребно уште малку време за да се адаптирам на играта, особено во одбрана, на која што инсистира тренерот Србиновски и затоа сум убеден дека од натпревар во натпревар работите ќе одат на подобро и за мене и за Работнички како тим“ - изјави Петровски за ЕКИПА.
--- надополнето: Oct 30, 2011 11:32 AM ---

--- надополнето: Oct 30, 2011 12:02 PM ---

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Treba da se uigraat uste igracite....nekako na sila ja izdejstvuvaa pobedata.....ocekuvam uste podobri partii od jane...se gleda deka pod pritisok igra ama sepak uspea da ja resi on utakmicata...
spored pocetokov na sezonava moze da se uvidi deka nema ovaa godina bas epten slabi timovi kako izminative...protiv sekoj tim treba maximalno da se igra....

Kajgana Shop

На врв Bottom