- Член од
- 22 август 2011
- Мислења
- 326
- Поени од реакции
- 346
Не. Не сум таква личност, едноставно совеста би ме изела.
Додека бев во врска, почна да ми се свиѓа друг, дојде до тој степен што тогашниот не можев веќе да го гледам. Иако бевме заедно подолго му раскинав, па почнав нешто со тој што ми се свиѓаше. Не сакам работи позади грб, пак ќе кажам, тоа што не сакам да ми го прават, не го ни правам.
Додека бев во врска, почна да ми се свиѓа друг, дојде до тој степен што тогашниот не можев веќе да го гледам. Иако бевме заедно подолго му раскинав, па почнав нешто со тој што ми се свиѓаше. Не сакам работи позади грб, пак ќе кажам, тоа што не сакам да ми го прават, не го ни правам.
невр аген 
и мислам дека пак БИ ако ми се пружи прилика со некој фин момак
Јаас изневерив бидејќи ми фалеше повеќе внимание од личноста со која бев и уште сум во врска,бидејќи мислев дека и тој ме вара со друга , и тој ден се скаравме бидејќи јас сакав да се видиме нешто ми беше тешко а тој ко сакал дома да седи да одмарал бидејќи било недела
ајде деее ... И одма јас оп си најдов друг тешител и така си бидна и после не можев да престанам
секој пат кога ќе ме изнервираше дечко ми јас зврц одма на другиот и оп јас со него и искрена да бидам ич не ме гризеше совест ни тогаш ни ден денес ... МИСЛАМ ДЕКА СИ ЗАСЛУЖИ МАЛИОТ
САКАМ ДА БИДАМ КОГА МИ Е ТЕШКО СО ТОЈ ШТО ГО САКАМ , БИДЕЈЌИ ЈАС НИКОГАШ НЕ СУМ КАЖАЛА КОГА НА НЕГО МУ БИЛО ТЕШКО ЕЈ ЧЕКАЈ ДЕНЕС Е НЕДЕЛА САКАМ ДА ОДМАРАМ А ТЕБЕ АКО ТИ Е ТЕШКО ПА ПЛАЧИ СИ
ЕПА НЕ САКАМ ТАКА ПОДОБРО ОН НЕКА ПЛАЧЕ А НЕ ЈАС !!!
Сега е ок со нас
ама ако пак ми се занаса лошо ќе му се пишува ,а засега сум верна бидејќи е повеќе внимателен со мене