Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Не му чини тоа однесување да се понаша така зошто нема да дае вечер 100ти гол. Треба да е свесен дека ќе го дае кога тогаш, неможе на сила да се помине кроз ѕид и да рипа зошто не му ја подаде Арбелоа(мило ми беше најозбилно што не му ја дае Арбелоа, само заради тоа понашање).
Во првите 15мин Реал прикажа една доминација која ја немам видено многу години, таква брза и течна игра, брзи пробиви кроз одбраната на противникот, милина за око беа тие 15минути на почеток. Сите одлични освен Роналдо кој беше нафуран до даска и пробуваше некои чуда и почнуваше да се треска од земја.
--- надополнето: Oct 26, 2011 10:41 PM ---

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Не му чини тоа однесување да се понаша така зошто нема да дае вечер 100ти гол. Треба да е свесен дека ќе го дае кога тогаш, неможе на сила да се помине кроз ѕид и да рипа зошто не му ја подаде Арбелоа(мило ми беше најозбилно што не му ја дае Арбелоа, само заради тоа понашање).
Во првите 15мин Реал прикажа една доминација која ја немам видено многу години, таква брза и течна игра, брзи пробиви кроз одбраната на противникот, милина за око беа тие 15минути на почеток. Сите одлични освен Роналдо кој беше нафуран до даска и пробуваше некои чуда и почнуваше да се треска од земја.
--- надополнето: Oct 26, 2011 10:41 PM ---

Ебати кондурите лакирани... :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.818
Поени од реакции
30.703
Абе зима иде мора да се чуваат стапалата леб у куќа му носат :pos:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.138
Поени од реакции
25.240
Ајде сеа и вие не збеснувајте не ви било интересно да водиме 3:0 на полувреме, а што е интересно да неможе да дадеме гол и да се мачиме цела утакмица за првиот погодок да го дадеме и на крај нерешено да завршиме со некој утепан тим? Добро си е вака, 1-2 гола во прво полувреме и после тактизирај си и не се напрегнувај многу.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Кака се враќа во форма
Игуаин и Бензема за прв пат двајцата во форма
Мурињо го нема да стропа нешто

Дефинитивно нешто не е како што треба :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ сеа ќе излезе Марка со теорија на заговор за свирежите... :sneaky:

е*ати публиката, би им мавал заушки на сите шо свиреа. И мене не ми се свиѓа да играме така како шо игравме у второ, ама да им свириш зошто играат така (при водство од 3-0) у период у кој се играат утакмици на секои три дена е глупо...

XabiAlonso Xabi Alonso

Flying to @coldplay concert.
педер -_-

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ сеа ќе излезе Марка со теорија на заговор за свирежите... :sneaky:

е*ати публиката, би им мавал заушки на сите шо свиреа. И мене не ми се свиѓа да играме така како шо игравме у второ, ама да им свириш зошто играат така (при водство од 3-0) у период у кој се играат утакмици на секои три дена е глупо...

XabiAlonso Xabi Alonso

Flying to @coldplay concert.
педер -_-
Абе све ова океј, разбирам чување на резултат. Ама треба да имаат на памет дека луѓе платиле карта, дошле да гледаат фудбал. Реков, разбирам дека нема да напаѓаат нонстоп при таков резултат ама ова вечерва беше претеруење, силуење на топката. Второ полувреме имавмо само еден шут на гол, оној на Арбелоа. Не ги кривим за тоа што не навалија како волови и второ полувреме, ама ипак требаше да се игра барем малку подобар фудбал за око, не да шеташ од лево на десно.
Не ги оправдуем тиа што свиреа, ама и до негде ги разбирам.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Еден период од утакмицата и тоа во прво полувреме, некаде околу 30та минута имаше бајаги свирежи (после една вест). За тие свирежи и коментаторот збореше.

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
Шо се врта во последно време многу муабети дека касиљас и мурињо се скарале:cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom