Мене ме фати се*ка кога го видов Роналдо како плаче и рипка ко бебенце зошто никој не му дава млекце да цуцнеМи се соспа второ полувреме
Не е интересен кога водиме 3:0 а тој нема гол даденоМене ме фати се*ка кога го видов Роналдо како плаче и рипка ко бебенце зошто никој не му дава млекце да цуцне
Ебати кондурите лакирани...Не му чини тоа однесување да се понаша така зошто нема да дае вечер 100ти гол. Треба да е свесен дека ќе го дае кога тогаш, неможе на сила да се помине кроз ѕид и да рипа зошто не му ја подаде Арбелоа(мило ми беше најозбилно што не му ја дае Арбелоа, само заради тоа понашање).
Во првите 15мин Реал прикажа една доминација која ја немам видено многу години, таква брза и течна игра, брзи пробиви кроз одбраната на противникот, милина за око беа тие 15минути на почеток. Сите одлични освен Роналдо кој беше нафуран до даска и пробуваше некои чуда и почнуваше да се треска од земја.
--- надополнето: Oct 26, 2011 10:41 PM ---
Абе све ова океј, разбирам чување на резултат. Ама треба да имаат на памет дека луѓе платиле карта, дошле да гледаат фудбал. Реков, разбирам дека нема да напаѓаат нонстоп при таков резултат ама ова вечерва беше претеруење, силуење на топката. Второ полувреме имавмо само еден шут на гол, оној на Арбелоа. Не ги кривим за тоа што не навалија како волови и второ полувреме, ама ипак требаше да се игра барем малку подобар фудбал за око, не да шеташ од лево на десно.^ сеа ќе излезе Марка со теорија на заговор за свирежите...
е*ати публиката, би им мавал заушки на сите шо свиреа. И мене не ми се свиѓа да играме така како шо игравме у второ, ама да им свириш зошто играат така (при водство од 3-0) у период у кој се играат утакмици на секои три дена е глупо...
XabiAlonso Xabi Alonso
Flying to@coldplay concert.
педер -_-