Супер, иначе со preview 3 драјверите не работи ни една opengl игра, и во фотошоп CS5 crash прави.
ова твое искуство или читаш?
кантер си работи на opengl, psyside ми спомна дека можно е и метро 2033 да е на opengl ја пуштив и исто си работи најнормално... фотошоп користам cs4 и неам проблеми :O
Иначе играв 2-3 саати денес Battlefield 3(сингл плејер) лудилааааааааааааа лелеле мисијата во авионот, се ежев цело време. Претерано реално е и добро направено. Па и музичето уште кога ќе го пуштат...
да се надеваме ке испадне нешто на интернет за кракови и глупости (како aiw за mw2 или текногодс)
да се надеваме дека не, пошо така ќе испадне џабе сум дал 50 евра(јес да се разбира оригинални сервери >>>>>>>> хакнати/багнати) xD се шалам, шо сака нека биде не ги жалам парите и навистима мислам дека заслужува светов да платам за една игра кога сум пиратирал стотици.
патем, имав проблеми со мултиплејерот ради панкбастер тињето па еве да ви пишам као го решив, случајно ако некој друг ја има купено покрај мене и псај xD
---------------------------------------------------------------------------------------------------
This is a 100% PB issue I can play on the non-PB server fine without any disconnects. Who saw it coming though PB not working? that doesn't happen much......
EDIT - Ok I have found a temp fix that works for me.
Go to - C:/Users/Name/AppData/Local/PunkBuster - DELETE the PunkBuster folder
Now go to -
http://bf4noobs.com/2011/10/25/kicked-by-admin-problem/ [bf4noobs.com] - Download the pb folder here and paste it to your Battlefield 3 Directory. OVERWRITE any duplicate files.
Now the downside to this is - EVERY time you close the game and find a new server you will HAVE to do the above, for some reason, pb is updating the files that work perfectly and replacing them with ones that don't.