Ејакулирање - место (и причини)

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
па најубаво е секогаш ејакулираме ама на одредени места уште по најубаво ко на пример
-на доги стајл коа ќе свршиш на бутнини
-на гради
-на прстите од нозете
-на лицето ... :vozbud:

--- надополнето ---

Еве ќе ти појаснам.
Ако ја можам да ја голтам ТВОЈАТА СПЕРМА онда и ти моеш.
Мојата менструација НЕ МОЖЕШ да ја голташ, не можам ни јас.
Затоа не може да се компарираат. Јасно е сега? :smir:
Како можеш да споредуваш сперма со менструација ... да речеш вагиналното ејакулирање и спермата да има смисла ама менструација и сперма бе нема никаква врска со ејакулиранје ти коа ејакулираш ти тече менструална крв?:tapp:

--- надополнето ---

Еве ќе ти појаснам.
Ако ја можам да ја голтам ТВОЈАТА СПЕРМА онда и ти моеш.
Мојата менструација НЕ МОЖЕШ да ја голташ, не можам ни јас.
Затоа не може да се компарираат. Јасно е сега? :smir:
Како можеш да споредуваш сперма со менструација ... да речеш вагиналното ејакулирање и спермата да има смисла ама менструација и сперма бе нема никаква врска со ејакулиранје ти коа ејакулираш ти тече менструална крв?:tapp:

I

IBIZA SOUND

Гостин
-:

--- надополнето ---

--- надополнето ---

se slagam :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.839
Поени од реакции
20.314
А зошто момчето или девојката да не голтаат сперма или менструација. Нема ништо штетно во нив (дури некои кажуваат дека кога се пило менструација чувството било прекрасно)
Луѓето кои практикуваат сексуална магија често пијат сперма или менструација.
Попрекрасно неможе да биде чувството и ја така викам, ајмо момци мензис у шишиња кока кола од 2 литра гратис +ддв... хаос од лаос работава, дајте мајку му глејте што пишувате има и деца што незнаат ќе земат со цел памет ќе се испонапијат мензис има да истурат црева, па згора ако имала и некоја кандида невестата или нешто инфекцииче со лесно нека му е....

Член од
12 септември 2010
Мислења
26
Поени од реакции
4
Najcesto na gradi i na gaze toa mi se omileni mesta

S

Sheldon Cooper

Гостин
не, неважат морални вредности и во сексот...све е дозволено...
пример, дознаваш дека твојата девојка(за озбиљно) или сопруга сака да практикува групен секс...или вашиот дечко, сопруг, сака да уринира врз вас во текот на партија секс, притоа да убаци и по некој шамар и да ви р`ка во фаца, бутајќи ви ја главата у шоља...се` е ок нели?...не сме 19 век....замисли кога во 23 век некој ќе каже...јебига, па не сме 21 ви век...што ли ќе се прави тогаш
ја невикам дека нечини со некоја девојка да испоекспериментираш све што ти праи мерак, али ипак треба да се знае и каде треба да се запре со одредени работи...може мене ми е филм да и` свршам во коса, па незначи дека и тоа ќе го направам
искрено, девојка што бара од мене да и свршам у уста,неможе да очекува да планирам некоја сериозна иднина со неа...
кој што сака ќе си прави, на кој како му е убаво :)

Член од
28 март 2011
Мислења
20
Поени од реакции
6
Колку што можам, колку ми дозволува ситуацијата гледам да биде во уста директ желудник :icon_lol: ако добро ја обработиш каде сакаш таму можеш да свршиш, заборава што е "правилно"!

G

GucciMane

Гостин
Океј, значи после мојот го очекувам твојот одговор.

Најубаво и најчесто на гради. Некогаш и штикла (јебига :icon_lol:), а нормално и лице. На друго место, штознам, сеедно ми е... Али гради мислам дека е најдобро. :)
Ауууууууууу хахахахахх лајк! :) чисто информативно..уште ти е мерак на штикла?

ОН ТОПИК: на г'з најмерачки ми е јебига :)

Kajgana Shop

На врв Bottom