Фан клуб: МЗТ Скопје

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
hahahahaha ovi kavadarcani sea nesto se jacaat po forumive u posledno vreme.....pred nekoja godina bea ko ovie na kozuv,ucea kako se naviva....i sea demek nie site ucime od niv!!!!
selani se sekavate prv pat koa dojdovme u toa seloto vashe,mislevte nova godina deka e,se zbunivte neznaevte sto se desava,ke ve mocneme i vas ne se brzajte

Член од
9 октомври 2011
Мислења
14
Поени од реакции
11
Кавадарчани спремајте лампионите елките во сабота нова година славите иде ФАМИЛИЈАТА

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ристе ја налути Фамилијата
Абе Ристе што ти требаше вакви работи да праиш.Само не ми е јасно зашто потпишал,ако не мисли да игра.Сигурно некој друг клуб ќе му дадел повеќе пари од нас,ако му било до парите.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ристе ја налути Фамилијата
Абе Ристе што ти требаше вакви работи да праиш.Само не ми е јасно зашто потпишал,ако не мисли да игра.Сигурно некој друг клуб ќе му дадел повеќе пари од нас,ако му било до парите.
Чисти шпекулации колку да испонапраат караници во МЗТ.
Баш Ристе не е таков тип на играч за да се откаже на ваква битна утакмица, така да не верувам во статијава што ја напишале Екипа. Доволно говори и коментаров што го напишал некој :

Гледајте Фамилијата да не се налути на Екипа.мк, ја претеравте на два -три пати.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Јане и официјално потпиша за гејчињата, баш ме интересира како ќе се понаша на терен кога ќе игра против МЗТ. :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
Ваква лојалност не верувам да демонстрирал некој друг до сега кон ФА или кон било која друга навивачка група во МК! Да.бараш дозвола од навивачите за трансвер е досега НЕВИДЕНО. Со среќа нека му е! Историјата се повторува: Симиќ, Врба, Мирза, Кире, Јане ...... сигурно има уште некој друг. Заради ваква неспособна управа секоја година добиваме инстант производ со горчлив вкус на крајот. Дечкото сакаше да игра за 200 евра ЗА 200 ЕВРА АЛОООООООООООООООООООО! али јебига не се слагал у концепција. У која концепција бе мајсторе у која? Искрено, никогаш не сум го ценел како кошаркар али како личност и тоа како и мислам дека во тој поглед можеше многу да придонесе зошто во тимот си немаме лидер и си немаме хемија. Следува Фени, на многумина уште од стартот им е јасно, на оние кои сеуште се колебаат (до некаде оправдано зошто е прерано) ке им се разјасни веќе во сабота. И да, уште еднаш среќно Јане!
--- надополнето: Oct 25, 2011 3:03 PM ---
Има повеќе вистини така да... :D
Брат, секогаш има само една вистина !

Kajgana Shop

На врв Bottom