Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може да се купи ваков приклучок (за амерички електронски апарати да се уклучуваат тука) и по која цена?

295234103_239.jpg
и да најдеш вакво нешто, мислам дека ќе ти рикне поштено апаратот, пошто кај нас струјата е појака (веруем дека нема некој тип на конветор во ова утикачево)

Па обично сите апарати работат во опсегот 110 - 220 V и фрекв. 50-60 херци, не е конвертор само колку да се заменат америчките плоснати приклучоци со нашите заоблени.

Колку пари чини книгата "Edubuntu linux & open office" од Симе Арсеновски и Ѓорѓи Какашевски?
edubuntu.jpg

Каде може да се купи ваков приклучок (за амерички електронски апарати да се уклучуваат тука) и по која цена?

295234103_239.jpg
Во Зец електроникс, Логинг електроникс, на зелено пазарче....

Па обично сите апарати работат во опсегот 110 - 220 V и фрекв. 50-60 херци, не е конвертор само колку да се заменат америчките плоснати приклучоци со нашите заоблени.
Ги има скоро во сите продавници за електро материјали, јас купив 10 тина по 50 денари пред некој месец.

Каде можам да најдам мали скалички на расклопување? Значи не мислам на оние молерските. Нешто слично но во поминујатурна варијанта.

Не најдов на пластичарската....

Каде можам да најдам мали скалички на расклопување? Значи не мислам на оние молерските. Нешто слично но во поминујатурна варијанта.

Не најдов на пластичарската....

Гледав пред некој ден на саем, не знам дали уште трае, али има 100%.. Ко ќе го видиш влезот за во хала 1, продолжуваш само право, кај што се машините...

Гледав пред некој ден на саем, не знам дали уште трае, али има 100%.. Ко ќе го видиш влезот за во хала 1, продолжуваш само право, кај што се машините...

Мислиш на Технома, така?

Заврши саемот вчера... а јас не бев. Ама нема врска, благодарам во секој случај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom